Draadloos de vetste muziek voor de slimme reiziger

Bart Remmers | 4 januari 2017
gear

Ultra-compacte draadloze Bluetooth-hoofdtelefoon is de ultieme reisgenoot

Kan het nog vetter? De draadloze Bluetooth-variant van de GRAMMY-award winnende AKG N60 NC op je hoofd? HARMAN maakt het mogelijk voor reizigers met een lichte bepakking. 
 
Volgens het onderzoeksbureau Futuresource bestaat 83 procent van de vluchten uit korte trips, waarop veel reizigers alleen handbagage meenemen met als gevolg dat ruimte een uitdaging wordt. De nieuwe generatie AKG N60 NC headphones past precies bij deze queeste. 

Door het zeer compacte opvouwbare systeem neemt de hoofdtelefoon weinig ruimte in. Bovendien is er geen gedoe meer met draden, terwijl het herkenbare AKG-geluid en de actieve noise cancelling-technologie behouden blijven. Omgevingsgeluid in vliegtuigen en treinen wordt geëlimineerd, tot zover de luisteraar dat wil en de speelduur gaat tot maar liefst 30 uur. 

Noise cancelling 

De actieve noise cancelling van AKG is dezelfde als die van de award winnende AKG N60NC, die door Lufthansa Airlines is gekozen tot hun officiële hoofdtelefoon in de businessclass. De technologie is ontwikkeld om perfect de lagere frequenties van omgevingsgeluid, zoals die van een vliegtuigmotor, eruit te balanceren, waardoor de gebruiker rust ervaart. 

De hoofdtelefoon is gemaakt van echt leer, aluminium en memory foam en het design zorgt voor lang draagcomfort. Zodat je altijd en overal kunt genieten van je favoriete muziek, dus ook hoog in de lucht of gewoon in de trein naar Almere of Assen. 

AKG N20 NC

Of dat alles nog niet genoeg is komt HARMAN met nog een toevoeging aan de ‘Travel line-up’: de AKG N20 NC. Deze  in-ear hoofdtelefoon levert exeptioneel AKG geluid en noise canceling met 20 uur speeltijd. Gebouwd met premium materialen om alle vormen van reizen aan te kunnen, wordt de hoofdtelefoon geleverd met knoopbestendige kabel, opberghoes en vluchtadapter. 

Prijzen en beschikbaarheid

De AKG N60 NC wireless is begin april beschikbaar in het zwart voor 299 euro. De AKG N20 NC is een maand later beschikbaar in het zwart voor 199 euro.
 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws