Ultimate Ears WONDERBOOM: een kleine speaker met een verrassend groots geluid

Partyscene Redactie | 14 april 2017
gear

Maak kennis met de nieuwste telg in de Ultimate Ears-familie van draagbare, 100% waterdichte, go-anywhere speakers: de nieuwe Ultimate Ears WONDERBOOM. Deze Bluetooth-speaker heeft ondanks zijn grootte een indrukwekkende appearance en een verrassend dikke sound. De super draagbare WONDERBOOM doet geen enkele concessie aan de geluidskwaliteit en biedt krakend heldere tonen gecombineerd met een prachtig diepe bass.

Music lovers on the go

WONDERBOOM is ontworpen voor muziekliefhebbers die veel onderweg zijn en vanaf het moment dat ze wakker worden totdat ze weer gaan slapen willen genieten van hun favoriete muziek. Tegelijk is de WONDERBOOM ook geschikt voor techies die graag gebruik maken van intuïtieve technologie die past bij hun online levensstijl. WONDERBOOM gaat over muziek, zonder verdere poespas. Het is een speaker die is gebouwd op eenvoud en een geweldige sound. Zet hem aan, verbind hem met je muziekspeler en druk op ‘play’. Kan het eenvoudiger? Zeker. Met de UE-knop bovenop de speaker kun je muziek afspelen, pauzeren, skippen en maak je verbinding met tot twee andere WONDERBOOM-speakers voor dubbel zoveel pret.

Water- en vuilbestendig

Met WONDERBOOM geniet je van je muziek zoals het hoort: luid, duidelijk en on the go! Stream en deel je muziek altijd en overal met de WONDERBOOM, of je nou een feestje bij het zwembad hebt, je klaarmaakt voor een avondje uit met vrienden of los gaat op een modderig en stoffig zomerfestival. En als hij nat wordt, geen probleem! Vies? Afspoelen maar en klaar!

'Laat je niet misleiden door haar afmeting en prijs, deze kleine schoonheid gaat als de brandweer', zegt Charlotte Johs, general manager van Ultimate Ears. 'WONDERBOOM is een super-draagbare Bluetooth-speaker uit het vuistje met een verrassend dikke sound. Daar komt bij dat hij vrijwel onverwoestbaar is, net als alle andere speakers in de Ultimate Ears-familie.'

Andere bekende Ultimate Ears features

WONDERBOOM zorgt, net als haar grote broers Ultimate Ears BOOM 2 en Ultimate Ears MEGABOOM, voor een heldere 360-graden sound met een meeslepende, uitgebalanceerde bass en kan zonder problemen vallen vanaf een hoogte van maximaal 1,5 meter. De batterij van WONDERBOOM gaat tot tien uur mee en de Bluetooth-verbinding werkt tot zeker dertig meter afstand. Omdat de WONDERBOOM echt waterdicht is, heeft hij het IPX7-keurmerk gekregen. Dit betekent dat hij zonder problemen 30 minuten lang tot één meter onder water kan overleven. Maar dat is bijzaak, want hij blijft uit zichzelf drijven en kan dankzij de stevige ring aan de bovenkant eenvoudig vastgemaakt worden aan elke tas. Neem de WONDERBOOM mee op de fiets, haak hem aan je backpack of zet hem zonder problemen naast het zwembad. Mis nooit meer een beat met de nieuwe WONDERBOOM. Weg met suffe features en lang leve de lol!

Andere bekende Ultimate Ears features

Ultimate Ears WONDERBOOM is vanaf begin april verkrijgbaar in Nederland voor de retail adviesprijs van € 99,-. Inmiddels is de pre-order fase al voorbij. Op de roze na, zijn alle wonderbooms meteen verkrijgbaar bij Bol.com, Coolblue en Media Markt.  De WONDERBOOM is nu beschikbaar is zes frisse kleuren: Stone (grijs), Phantom (zwart), Fireball (rood), SubZero (blauw) en Lilac (paars). Ga voor meer informatie naar ultimateears.com.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws