Spotify werkt aan eigen muzikale hardware 

Mark Hofman | 30 april 2017
gear

Spotify gaat lekker als streamingservice, maar het kan altijd beter. De gigant zoekt inmiddels naar een senior product manager voor "a category-defining product akin to Pebble Watch, Amazon Echo en Snap Spectacles.' Die uitbreiding gaat er dus zeker komen. 

Spotify bezig met eigen muzikale hardware 

Spotify gaat aan de slag met haar eigen hardware, dit werd bekend door een vacature die vrij is gekomen. De Senior Product Manager zal een 'frictionless and creative Spotify experiences via fully-connected hardware devices' gaan maken. Een hele mond vol, maar ontzettend tof. Het ligt voor de hand dat het om een draagbare tool gaat. Misschien kunnen we iets als een smart watch verwachten van het bedrijf? 

Waar Spotify precies mee bezig is, is nog onduidelijk. Zelf zegt de service dat het de manier waarop we muziek luisteren voorgoed zal veranderen. Maar wat dat mee kan zijn? Boxen met bluetooth, draagbare smart watches en brillen met camera's zijn al op de markt, dus kan het bedrijf nog origineel in zijn? Eén ding weten we wel: de hardcore fanbase van Spotify gaat tof vinden. 

Wat denken jullie wat Spotify gaat maken? Laat het ons weten in de reacties! 
 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws