Pioneer introduceert stand-alone sampler DJS-1000

Peter Güldenpfennig | 19 oktober 2017
gear

Om dj’s die graag live-elementen verwerken in hun sets tegemoet te komen, lanceert Pioneer een stand-alone sampler, de DJS-1000. Het device heeft een MPC-achtig design en is voorzien van meerkleurige performance pads.

Pioneer DJS-1000

De sampler is voorzien van zestien performance pads die drukgevoelig zijn waarmee je invloed uitoefent op de velocity van de samples en frases die je in je mix verwerkt. Tevens is de sampler voorzien van een 16-staps sequencer om snel een groove in elkaar te draaien voor gebruik in je set. Je kunt met de sampler live samplen en naar wens effecten in je groove verwerken.

Om de sampler te bedienen heeft Pioneer het device voorzien van een 7-inch touchscreen waarmee je samples kunt toewijzen aan de pads, informatie krijgt over de spelende sequentie en het volume per pad kunt aanpassen. 

Via DJ Link integreer je de DJS-1000 gemakkelijk in je bestaande setup, hoewel je de sampler ook los kunt gebruiken. Tevens heeft Pioneer het systeem uitgerust met MIDI-poorten, dus ook in een studio-setup komt de sampler tot zijn recht. 

De Pioneer DJS-1000 is binnen enkele weken beschikbaar voor een prijs van € 1299,-.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws