Gatecrasher naar Amsterdam

frank | 18 mei 2012
headlinesGatecrasher voelt zich na enkele grensoverschrijdende feesten helemaal thuis in Amsterdam. Het zonovergoten 'God Save The Queen' spande wat dat betreft de kroon; een briljante Koninginnedagviering met glansrollen van o.a. Paul Oakenfold, Judge Jules en Billy Nasty.
 
De partyreus van het nabijgelegen Noordzee-eiland komt op vrijdag 22 juni naar de Escape Venue, gelegen aan het gezelligste plein van Nederland. Tussen 23:00 en 5:00 uur staan party-kanonnen Umek, John Dahlbäck en Chris Cortez op scherp om het Rembrandt-beeld buiten van zijn sokkel te rocken.
 
Umek werd in de vorige eeuw al gebombardeerd tot held van de Lage Landen, dankzij opruiende Bataviere-techno van het meest funky soort. De Sloveense locomotiefbestuurder van 1605 Records reist dan ook altijd met veel plezier af naar Nederland, waar Umek's 'chugga-chugga-choo-choo-techno-sound' de zwaartekracht weer zal tarten als een magneettrein.
 
Omdat wonderschoon Zweden op budgetafstand vliegen ligt, hebben veel landgenoten deze broedplaats voor exceptioneel dance-talent inmiddels verkend. John Dahlbäck's explosieve kruitmengsel van house, trance en techno brengt tegenwoordig iedere buitenlandse dansvloer tot ontploffing. De labeleigenaar van Pikadoll en Mutants remixte zelfs pop-keizerin Lady Gaga en is een topattractie uit het land van koning Karl Gustaaf.
 
DJ/producer Chris Cortez uit Amsterdam is serieus airmiles aan het sparen de laatse tijd met optredens o.a in het Verenigd Koninkrijk, Thailand, Malta en Oekraïne. Recentelijk zag zijn nieuwe single 'Down Under' het levenslicht - verschenen op het Britse Fraction Records – die momenteel hoge ogen gooit en in verschillende landen op de dansvloer te horen is.
 
Kaarten voor Global Gatecrasher in de Escape kosten 22,50 euro in de voorverkoop en zijn verkrijgbaar via Paylogic en Seetickets. Tickets kosten 25,00 euro aan de deur. Check ook www.escape.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws