Groningse kunst

Jesse | 31 mei 2012
headlines

De afterparty van De Nacht van Kunst & Wetenschap vindt op zaterdag 2 juni plaats in het Groningse Simplon, met onder meer Joost van Bellen.

Zaterdag 2 juni vindt van 20.00 tot 02.00 uur de Nacht van Kunst & Wetenschap plaats in de binnenstad van Groningen. Kunstenaars en wetenschappers laten op verschillende locaties van zich horen. Om toegang tot de binnenlocaties te verkrijgen heb je een polsbandje nodig. Bij alle locaties geldt vol = vol! Dus wil je ergens graag bij zijn, wees dan vooral op tijd bij de locatie en ruil je online ticket op tijd om voor een polsbandje. De afterparty van dit event vindt plaats in de Groningse club Simplon. Hier kun je nog de hele nacht dansen op dikke dubstep en electro.

joost van bellen

Main man deze avond is Joost van Bellen. Hij Begon ‘ ouse-muziek’ te draaien in 1987. En ook nu nog zorgt hij ervoor dat er tijdens zijn set die goede oude vibe hangt. Hij weet precies te draaien op het jusite moment, tijd, plaats en feestje. Rico Rave & Disco Dave zijn twee DJ/Producers uit Groningen. Hun stijl omschrijft zich als house, dubstep en alles daartussen, zo lang het maar voor een goed feestje zorgt.

Jay-P brengt je een mix van discopunk, hooligan house, hiphop, rock, dubstep, drum ‘n bass en een batterij aan eigen edits en mashups. De nacht wordt compleet gemaakt door Timsja, die een voorliefde heeft voor Franse house en synth pop. De deuren gaan om 23.30 uur open en het feest gaat door tot 06.00 uur. Kaarten voor deze afterparty kosten 10 euro.

Check ook www.denachtvankunstenwetenschap.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws