Dirty Dutch naar Ziggo Dome

Jesse | 19 juli 2012
headlines

Dirty Dutch, het project van dj Chuckie, zal dit jaar op vrijdag 19 oktober tijdens het Amsterdam Dance Event in de Amsterdamse Ziggo Dome plaatsvinden.

Dat heeft Chuckie samen met Danny Daman, directeur van Ziggo Dome, Richard Zijlma, directeur van het Amsterdam Dance Event, en ID&T-vertegenwoordigers Ritty van Stralen en Jeroen Jansen zojuist bekend gemaakt. Sinds 2005 organiseert Dirty Dutch, in samenwerking met dance-evenementen organisatie ID&T, feesten in onder meer de Heineken Music Hall en de RAI in Amsterdam. De feesten van Dirty Dutch staan bekend om de samensmelting van house, hip-hop, electro, urban en techno door Nederlandse, maar ook internationale artiesten, en zijn uitgegroeid tot evenementen met tot wel 30,000 bezoekers.

chuckie

Met de jaren is Dirty Dutch uitgegroeid tot een internationale speler en beweging in de elektronische dancemuziek. De naam staat voor muziek, entertainment, lifestyle en internationale evenementen. Het doel van Dirty Dutch is het bereiken van de nieuwe generatie muziekliefhebbers door op een unieke manier verschillende muziekstijlen, van pop tot house en hip-hop, samen te brengen.

Recentelijk organiseerde Dirty Dutch nog een evenement op Aruba, wat met 8,000 bezoekers uitverkocht was. Chuckie is op Aruba tot ereburger uitgeroepen en wordt door Minister-President Mike Eman ook geroemd vanwege zijn positieve invloed op Aruba, door middel van muziek. De speciale 'Die Hard'-kaartverkoop voor Dirty Dutch begint op 26 juli om 09:00 uur. Deze kaarten geven toegang tot een speciale ingang, de 'Die Hard'-area en een exclusief Dirty Dutch fan-pakket.

Meer info op www.dirty-dutch.com.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws