Soenda gaat door

Jesse | 13 november 2012
headlines

Na een stijf uitverkochte Soenda Indoor afgelopen weekend, waar het dak er werkelijk van voor tot achter af ging, staat de volgende editie al weer klaar.

Zaterdag 2 februari presenteert Elevation Events weer een kersverse editie met de vetste techno en de heetste (deep)house om een nieuw jaar in stijl in te luiden. In de techno zaal staat wederom een stevig potje pomptechno geprogrammeerd. Zo zullen onder andere, uit de Drumcode stal, Cari Lekebusch en Alan Fitzpatrick hun rentree maken op Soenda. Deze mannen hebben geen introductie meer nodig. Zo braken ze beiden vorig jaar in november echt de tent af met hun opzwepende funky techno sound.

carlo lio

Nieuwkomers: Brian Sanhali en Carlo Lio zijn twee namen die het op het moment ontzettend goed doen. Zij zullen ook deze avond bewijzen, dat ze maar al te goed mee kunnen rollen met de big boys! Aanstormend talent Ici sans Merci, gooit momenteel hoge ogen in de Amsterdamse scene. Aan hem de taak om de avond op gepaste wijze te openen. In de house zaal zal het één en al sexyness op de dansvloer zijn. Kaarten kosten 35 euro ex fee in de voorverkoop. Hieronder even de complete line-up op een rijtje.

Area 1. Komodo
Cari Lekebusch
Carlo Lio
Alan Fitzpatrick
Brian Sanhaji
Ici sans Merci

Area 2. Roti
Noir
NTFO
Joris Delacroix
Arjuna Schiks

Voor meer informatie kijk je op www.elevation-events.com.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws