Dance4Life

frank | 21 november 2012
headlinesOp 1 december, Wereld Aids Dag, wordt wereldwijd aandacht gevraagd voor hiv en aids. Natuurlijk ook door dance4life! dance4life geeft jongeren de juiste informatie over seks, hiv en aids en leert hen hoe ze zichzelf kunnen beschermen. Uit onderzoek blijkt namelijk dat slechts 1 op de 3 jongeren de benodigde kennis heeft over hiv en aids.

 
WTF? Hoe kan dit nog gebeuren in dit tijdperk?! Tijdens WTF? dance4life! gaan AIR & dance4life samen met diverse organisaties met de voetjes van de vloer om te zorgen dat dance4life meer jongeren voorlichting kan geven over seks, hiv en aids. dance4life!
  
Line-up
Diverse artiesten zullen tijdens ‘WTF? dance4life!’ belangeloos hun tunes laten horen!
 
Mr White is de muzikale host van Sensation. Hij tourt mee met alle Sensation feesten over de hele wereld. Speciaal voor dance4life maakt Mr White voor 1 keer een uitzondering en opent hij dit bijzondere event.
 
True Identity is een Nederlandse dj producer. Hij brengt muziek uit op o.a. het label van de Swedish House Mafia.
 
Gregor Salto heeft inmiddels in bijna elke club en festival van Nederland gedraaid. Je kent ongetwijfeld zijn remixes voor Rihanna, Pitbull, Jennifer Lopez, Taio Cruz en zijn nieuwe remix van Skunk Anansie - I Hope you get to meet your hero. Gregor laat elke dansvloer bewegen!
 
Skitzofrenix begon al jong met het produceren van diverse muziekstijlen en staat daarom bekend om zijn veelzijdigheid. Inmiddels heeft hij meer dan 1500 gigs op zijn naam staan in landen zoals Brazilie, VS, Duitsland, Italie.
 
Ook GirlsLoveDJs steunt dance4life! De GirlsLoveDJs act is een perfecte samenwerking tussen supersterren Rob Zwart & Ron Simpson. Ze maken van elk optreden een groot feest, gegarandeerd het dak eraf!
 
Cat Carpenters is het nieuwe muzikale monsterverbond van Tess van Zwol aka. TESSisMORE en Claire Timmermans. Cat Carpenters is voortgekomen uit de vurige passie voor muziek. Het plezier dat zij in de booth uitstralen werkt aanstekelijk. Zet ze achter de knoppen en je hebt gegarandeerd de poppen aan het dansen!
 
Sem Vox, algemeen bekend als de man die verschillende clubs op z'n kop zet. Hij was afgelopen zomer te bewonderen tijdens Mysteryland en in Ibiza. Clubs als Blue Marlin en Privilege waar hij samenwerkte met oa Steve Aoki, Sidney Samson, NeYo en Sean Paul.

Tickets: € 15, via http://tinyurl.com/wtfdance4life
 
Alle opbrengsten van deze avond gaan naar de projecten van dance4life, waardoor jongeren wereldwijd voorlichting krijgen over seks, hiv en aids. ‘WTF? dance4life!’ wordt mede mogelijk gemaakt met de steun van AIR. Ook Sensation, al jaren trouwe partner van dance4life, steunt de avond, evenals GirlsLoveDJs, niet alleen de grootste, maar ook populairste party crew van Nederland. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws