909 line up bekend

frank | 11 februari 2013
headlinesZaterdag 1 juni wordt het Amsterdamse Bos voor het derde jaar op rij omgetoverd tot een waar technowalhalla. Met twee uitverkochte edities in het achterhoofd, veranderen we niks aan de opzet: één stage, kwaliteitstechno en een intieme ambiance. En de line-up? Die is dit jaar om van te smullen.
 
Agoria
Carl Craig
Kevin Saunderson
Laurent Garnier
Scan X (live )
Secret Cinema (live)
Vince Watson 
 
Stuk voor stuk nemen ze bakken aan ervaring en een koffer vol techno mee naar het Amsterdamse Bos. Snelle beslissers betalen nog steeds minder, dus wacht niet te lang en koop je tickets hier.
 
Legendes op het podium
Het is met grote trots dat Loveland dit jaar de Franse legende Laurent Garnier verwelkomt voor een drie uur durende DJ set. In zijn lange carriere stond hij nog niet eerder bij Loveland op het podium. Tot deze zomer. Uit Frankrijk neemt hij twee andere giganten mee. Agoria en Scan X draaien al jaren mee en staan garant voor Detroit techno met een Franse sausje.
 
Voor de originele Detroit techno kan je 1 juni terecht bij Carl Craig en Kevin Saunderson. Beiden stonden ze aan de wieg van de muziekstroom uit de Amerikaanse stad. We mogen de twee dan ook met recht technopioniers noemen.
 
Voor de Nederlandse touch is Secret Cinema geboekt. Goed voor ontelbare klassiekers en een onuitputtelijke energie. Zijn laatste live-optreden dateert uit 2010. Hoogste tijd om zijn live-skills weer eens uit de kast te halen.
 
And last but not least: mister Vince Watson. In 2011 een fabelachtige live-set op 909 en in 2012 sloot het festival af met een onnavolgbare show op de 909. Dit jaar trakteert de Schot ons op een DJ-set.

Check ook Facebook.
 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws