Brainwash gaat weer los

frank | 27 februari 2013
headlinesOok deze maand staan er weer top DJ’s in de beste club van Amsterdam! Resident Raymundo heeft namen als Billy The Kit, Roog en Mark JR uitgenodigd in de booth om er net als elk weekend tijdens Brainwash een groot feest van te maken! De zaterdagavond van Escape is niet voor niets al jaren op rij dé populairste en langstlopende clubavond van onze hoofdstad. Waar veel clubs hun zaal slechts verhuren bouwt de Escape crew elk weekend hun eigen feestje, en dat merk je!

Een verse mix van Raymundo
DJ Raymundo, Escape en Brainwash resident, heeft een fijne nieuwe mix online! Check ‘m hier:
https://soundcloud.com/djraymundo/raymundo-winter-013
Op zijn Soundcloud pagina hoor je ook als eerste zijn nieuwste eigen producties!

Brainwash
Amsterdam’s meest populaire zaterdagavond heeft in maart heel wat in petto. Zaterdag 2 maart heeft Raymundo niemand minder dan enfant terribele Billy The Kit uitgenodigd. Hij brengt binnenkort zijn track Ready uit op Fedde Le Grand’s Flamingo label en gaat als een speer op dit moment. MC Choral, Saxy Mr S op de sax en Danney Canova in de deLux zaal zijn ook van de partij. De week erop zijn het Raymundo en Frederik Abas die back2back gaan! MC Chelsea en Costar assisteren de heren en Martino Rosso dropt zijn eclectische tunes in Escape deLux. Zaterdag 16 maart nodigt Raymundo één van de grootste muziekliefhebbers van Nederland uit: Roog! Mr Housequake zal laten horen dat hij Erick niet perse nodig heeft in de booth! Miss Bunty en Danney Canova zijn er uiteraard ook bij.

23 maart knallen Raymundo, Mark JR, MC Choral, Saxy Mr S en Danney Canova gezamenlijk het dak van Escape eraf. Maart wordt afgesloten met Brainwash XXL op 30 maart met Raymundo, Georgio Schultz, Robert Feelgood, Troj, MC Marboo, MC Pryme en Danney Canova tot diep in de ochtend! Lichtkunstenaar Joury zorgt de hele maand voor de geniale beelden op de 100m2 LED schermen.

Aftermovie 3 jaar Reveal
Het leukste en populairste studentenfeest van Nederland vierde op 31 januari haar derde verjaardag! Bekijk nu de aftermovie met o.a. Marc Benjamin en Yellow Claw. Reveal: elke donderdag met je studenten ID gratis entree en een verlaagde bierprijs!Diner & Dance
Lekker dineren in Escape Caffé en daarna naar Club Escape voor Euro 40,- per persoon? Dat kan elke vrijdag en zaterdag. Kies je 3 gangen en geniet van het samengestelde diner. Daarna drink je een glaasje Prosecco in E-Lounge of in E-Caffé en ga je na afloop lekker uit in Escape Club. Toegang via de VIP ingang is bij de prijs inbegrepen! Het Diner arrangement vangt aan om 20.30 uur. Klik!


Entree is op zaterdag vanaf 21 jaar en ouder. Op www.escape.nl, www.facebook.com/escapeamsterdam en http://twitter.com/escapeamsterdam vind je meer informatie over Brainwash, Reveal en Episode plus foto's, dj sets, filmpjes & line ups. Als je meer wilt dan een gewoon bezoek aan Escape en een eigen tafel in de VIP-ruimtes dan kun je een VIP arrangement boeken. Voor 300 euro (4 personen) of 400 euro (6 personen) krijg je dan versnelde entree middels de VIP ingang, een tafel voor respectievelijk vier of zes personen, een fles Champagne of een fles sterke drank naar keuze met acht softdrinks / vijf Red Bulls en een persoonlijke Escape bediende die de hele avond voor je zal zorgen.
VIP arrangementen eventueel met diner:
• VIP Main Stage (podium)
• VIP Main Floor (zaal), ook exclusief beschikbaar voor grotere groepen, neem contact op.
• VIP Top Floor (Escape deLux – eclectic).
Neem voor meer info contact op met vip@escape.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws