8Bahn

Jesse | 7 maart 2013
headlines

De aankomende 8Bahn editie vindt plaats in een afgelegen, grote en vooral industriële fabriekshal in het havengebied van Arnhem.

Meerdere locaties in Arnhem stonden op scherp, gekozen is voor een oude fabriekshal aan de Nieuwe Havenweg. De ambiance wordt doorgetrokken door een maatwerk podium te positioneren, waarin jij je tussen de artiest en de live paint visuals zult bevinden. De focus om breed en progressief te blijven programmeren wordt wederom onderstreept met het aantrekken van A Made Up Sound/2562, Auntie Flo, Ferdi Blankena, Sense Unique en 8Bahn Dynasty. Dat allemaal op zaterdag 23 maart.

a made up sound

De Nederlander Dave Huismans is voor velen beter bekend als 2562. Ergens niet geheel onlogisch, het bass-music georiënteerde project van Dave heeft inmiddels al drie hoog gewaardeerde albums en vele EP's opgeleverd.  Met zijn alter ego A Made Up Sound legt Dave Huismans een perfecte verbinding tussen de huidige house/techno stroming en de voorliefde voor bass-music/dubstep/UK.

De uit Glasgow afkomstige Auntie Flo mag dan wel debuteren in Nederland, elders is Auntie Flo al meer dan gezegevierd. Auntie Flo dropt sterke gevarieerde sets vol afro, UK en house. Ferdi Blankena & Sense Unique openen 23 maart en krijgen ruim de tijd om hun fijnste housepareltjes ten gehore te brengen. Ook de 8Bahn Dynasty is erbij. Om 23.00 opent 8Bahn de roldeuren van haar tijdelijke onderkomen, tickets zijn 15 euro in de voorverkoop en 20 euro aan de deur (mits beschikbaar).

Meer info ook op www.8bahn.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws