Gefaald - Beauty and the Beat!

Jascha Vink | 14 februari 2013
headlines


Het BNN-programma Beauty and the Beat verhuist komende week naar de late avond.
Ook wordt de serie drastisch ingekort.

De omroep erkent dat het programma, een zoektocht naar een vrouwelijke top-dj, niet helemaal is geworden wat het had moeten zijn.
"BNN houdt van vernieuwen en dan ga je af en toe op je bek", laat BNN-directeur Maarten van Dijk in een verklaring weten.
"Beauty and the Beat is niet goed genoeg voor een primetime programma. Dat zien we zelf en dat hebben kijkers ons ook duidelijk laten weten. Dan moet je ook de ballen hebben om daaruit je conclusies te trekken."
Sterke kritiek
Het programma van Valerio Zeno was vorige week voor het eerst te zien. De lancering trok ruim 384 duizend kijkers maar afgelopen maandag keken nog maar 251 duizend kijkers, terwijl even daarvoor nog 1,3 miljoen mensen naar De Wereld Draait Door keken. Bovendien kreeg het programma sterke kritiek. Zo liet een ex-deelneemster doorschemeren dat alles nep is.
BNN maakt het programma in ingekorte versie af om de belofte om een vrouwelijke dj te lanceren waar te maken. "En die talenten lopen er zeker tussen", aldus Van Dijk. In plaats van de geplande zes komen er nog drie afleveringen, die allemaal om 23.30 uur worden uitgezonden
(bron - nu.nl)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws