Clublife 1.2014 nu in de kiosk!

Nikki Veerbeek | 23 april 2014
headlines


Met trots presenteren wij de eerste Clublife van 2014, die nu in de winkels en op je deurmat ligt! Uiteraard staat ´ie weer bomvol met interviews, het allerlaatste nieuws, de leukste partyreports, vette gadgets en gear, fashiontrends en nog veel meer.

In dit nummer vind je onder andere:

FACEBOOK_COVERInterviews

- Voor een exclusief coverinterview hebben we niemand minder dan Armin van Buuren gestrikt. Al vijfmaal tot beste dj van de wereld gekroond, maar nog niet lang niet van plan de handdoek in de ring te gooien. Wij spraken hem over de afgelopen twintig jaar.
- De koning van happy hardcore uit de jaren negentig, Paul Elstak, vertelt in onze Rewind-rubriek dat hij nog veel meer doet dan dat.
- Je kent ze van ´Tsunami´, maar DVBBS heeft een veel langere geschiedenis dan de megahit waarmee ze in 2013 de harten van velen verovererden. Aan Clublife deden ze die uit de doeken.

Reports

- Avicii was in de Ziggo Dome en dat mochten we natuurlijk niet missen. Alle ingrediënten waren aanwezig: prachtige lichtshows, vuurwerk, confetti en vooral heel veel dansmuziek.
- Bij Sexy By Nature, het feestje van Sunnery James & Ryan Marciano, was het publiek niet van de dansvloer te krijgen. Je leest alles over deze dik geslaagde party in Clublife.
- A State of Trance, is uitgegroeid van kleine radioshow tot feesten die overal ter wereld georganiseerd worden. Wij waren afgereisd naar Utrecht om de 650e editie mee te maken, waarvoor alle registers werden opgetrokken.

Gadgets en gear

- Wij zetten de dikste smartphones van het moment op een rijtje. Die iPhone kennen we tenslotte nu wel.
- Het barst weer van het vette dj gear. Alles wat je nodig hebt en meer op zes pagina´s.
- Vinyl is springlevend! Alles over de Reloop RP-8000, die de voordelen van ´good old´platen met moderne timecode-technologie combineert.

En verder: producer en dj Maurice Steenbergen vertelt hoe je je EDM-plaat een unieke sound geeft, kersverse fashiontrends, interviews met Paul Oakenfold, Marcus Schulz en grafisch ontwerper van top-dj´s Rick Oomkes, de top 10 tracks van Dennis Ruyer en meer!

Word abonnee

Wil jij een abonnement op Clublife Magazine? Dat kan! Clublife Magazine verschijnt 4x per jaar en kost 4,95 in de winkel. Een abonnement op Clublife Magazine is 12,50 per jaar. Klik hier om abonnee te worden! Wil je deze editie online bestellen en thuisgestuurd krijgen, dat kan hier.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws