Adidas brengt kledinglijn met Selena Gomez uit

Eveline Meijer | 7 augustus 2014
headlines


10409751_812060462167599_2451928969662543791_nAdidas brengt een nieuwe lijn kleding voor dames uit op 6 augustus, deze keer ontworpen door Selena Gomez. Haar inspiratie komt voornamelijk uit de stad, en bevat veel denim en donkere kleuren. De nieuwe lijn bevat fashion voor de herfst en winter.

Denim en donker

De Selena Gomez Autumn/Winter '14 collectie, onderdeel van de Adidas NEO kledinglijn, bevat met name makkelijk te combineren kledingstukken. Met spijkerjasjes, rokjes met schedelprint en sneakers is het duidelijk dat de inspiratie van de zangeres van de straat komt. Ook spijkerbroeken zijn van de partij.

De fashion voor deze herfst en winter hebben met name donkere en witte kleuren, maar ook denim komt veel terug. Gelukkig is er voor de liefhebbers nog wel wat kleur aanwezig, zo zijn er foto’s verschenen van lichtblauwe sjaaltjes en jassen. Ook zitten er veel laagjes bij de nieuwe lijn, waardoor je de kleding perfect kan afstemmen op het late zomerweer en de koude winters.

337104

Shoes

De schoenen hebben invloeden van basketbalschoenen, maar ook meer uptown inspiratie komt langs. Zo worden er bijvoorbeeld bont en metallic details gebruikt om jouw schoenen de show te laten stelen. Een gedeelte heeft hoge randen, zodat je voeten lekker warm blijven deze winter.

337111

Accessoires

De accessoires gaan van dunne sjaaltjes tot denim tassen, zodat jouw outfit altijd compleet is. Ook zijn er dikke sjaals en warme beanies voor de koude winterdagen. Zelfs een pompom met nepbont is in de aanbieding, heb jij nooit meer koude vingers!

337108

Veel is er nog niet bekend over de nieuwe kledinglijn, maar je kunt alles in de gaten houden via de Facebookpagina van Adidas NEO. Daar is ook meer te vinden over de herenlijn van Adidas NEO voor de aankomende herfst en winter.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws