MegaWatt Festival 2014!

Eveline Meijer | 26 september 2014
headlines


Megawatt_FestivalNa een volledig uitverkochte editie in 2013 keert MegaWatt Festival, het grootste Indoor Dance Festival van Nederland in de maand december, terug naar de IJsselhallen Zwolle. Op zaterdag 27 september om 10.00 uur gaat op www.megawattfestival.com de Early Bird verkoop van start. Er zijn slechts 2000 Early Bird tickets beschikbaar en deze kosten €29,50 exclusief fee.

Geen Early Bird ticket weten te bemachtigen? Geen paniek! De organisatie start direct nadat de Early Bird tickets zijn uitverkocht de verkoop van de zogeheten Discount Tickets. Discount Tickets kosten €34,50 exclusief fee en zijn tot zondagavond 28 september tot één minuut voor twaalf te koop. Je kunt dus nog steeds het hele weekend een ticket met korting bemachtigen! Op maandag 29 september start de reguliere verkoop voor MegaWatt Festival voor €39,50 exclusief Fee.

Als VIP naar MegaWatt Festival?

Dit jaar is er ook een mogelijkheid om als VIP naar MegaWatt Festival te komen. Als VIP heb je vele privileges zoals een eigen ingang, gratis en dichtbij parkeren, gratis kluisjes, toegang tot het VIP-deck met een prachtig uitzicht over de main-area (Housteria) en meer! Altijd al een keer als VIP naar een festival willen gaan? Dan is dit je kans! VIP-tickets kosten in de voorverkoop €75,- exclusief fee en zijn in beperkte oplage verkrijgbaar.

MegaWatt Festival, nu nóg groter!

MegaWatt Festival krijgt ten opzichte van vorig jaar een compleet nieuwe indeling. Zo wordt Housteria (House) dit jaar verplaatst naar één van de twee grootste hallen en gaat tevens als main-area fungeren. Daarnaast krijgt deze area ook nog eens een exclusief VIP-deck! De Harddefinition stage (Freestyle), die dit jaar weer door Dr. Rude wordt gehost, zal wegens het succes van vorig jaar ook ge-upgrade worden naar een grotere area. Met een onvergetelijke outdoor editie van Megabase nog vers in het geheugen weten alle Hardstyle liefhebbers wat ze van Megabase kunnen verwachten. Ook kan de organisatie melden dat in de Megabase area met hetzelfde geluidssysteem wordt gewerkt als bij Megabase Outdoor. Last but not least zal ook de Techno Area een upgrade krijgen en wordt dit jaar gehost door 'I Am Techno' uit Amsterdam.

Line-up

Bij een groot Indoor Festival als MegaWatt hoort natuurlijk ook een überdikke line-up. Met meer dan vijftig artiesten verdeeld over vier area’s heeft High Energy Events ook dit jaar weer iets magisch weten te fabriceren. Benieuwd naar de complete line-up? Volg MegaWatt Festival op Facebook en weet als één van de eerste welke artiesten op 20 december de IJsselhallen volledig op z’n kop gaan zetten!

Benieuwd hoe het er vorig jaar aan toe ging in de IJsselhallen? Check dan de aftermovie van 2013:

https://www.youtube.com/IhvbDpSnUiI

Zet je wekker zaterdagochtend op tien uur, kruip achter je computer en zorg dat jij een Early Bird ticket bemachtigt voor MegaWatt Festival en spread the word!

RSVP @ bit.ly/megawattfest
#megawattfest

Powered by High Energy Events – We Always Push Harder!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws