A State Of Trance verandert van concept

Eveline Meijer | 10 oktober 2014
headlines


A State Of Trance krijgt een geheel nieuw concept en gaat nu door het leven als A State Of Trance Festival. Dit maakte Armin van Buuren gisterenavond bekend in zijn radioshow. Zoals vorige A State Of Trance-edities krijgt het concept een aantal vaste bestemmingen in de wereld, waarbij het festival uit meerdere podia zal bestaan.

Together In A State Of Trance

Het thema van dit jaar luidt 'Together In A State Of Trance' waarbij interactie tussen dj en fan nog meer centraal staat. 'Tijdens de afgelopen 15 jaar waarin ik de wereld over reisde, stond de liefde voor muziek centraal. Muziek creëert eenheid, vriendschap en liefde. De emotie die muziek in mensen losmaakt, verbindt ons. We zoeken allemaal naar die speciale 'State' en het is precies dát gevoel dat ik wil overbrengen op het publiek. We hopen dat te bereiken door verschillende muziek en artiesten te programmeren en door nieuw talent een podium te geven. De interactie met mijn fans is essentieel voor mij, daarom is 'Together In A State Of Trance' het thema van dit jaar', aldus Armin van Buuren.

Celebration weekend

Het celebration weekend vindt op 6 februari in Melbourne en op 7 februari in Sydney plaats.De kick-off van het gehele concept is lekker dichtbij: Utrecht. Deze start is op 21 februari 2015. Zoals gewoonlijk is elk A State Of Trance festival te volgen via een livestream. De line-ups en de data voor de andere steden worden later bekend gemaakt.

Helemaal up-to-date blijven? Check dan de Facebookpagina van A State Of Trance Festival en houdt de website van het festival in de gaten.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws