Fresh FM maakt nieuwe weekend programmering bekend

Peter Güldenpfennig | 2 juli 2015
headlines


Bij Fresh FM kon je altijd al terecht op het gebied van de beste dance, maar met hun nieuwe programmering hoef je eigenlijk de deur niet meer uit op de vrijdag- en zaterdagavond.

Vrijdag

De vrijdagavond op Fresh FM start met Turbulentie. Ooit begonnen als programma op Stadsradio Rotterdam in 1992 en nu weer helemaal terug. Alle house-stijlen komen voorbij in dit programma die praktisch elke muziekstijl heeft overleefd. Mark van Dale en Erwin van der Bliek zullen het programma presenteren. 'Turbulentie is niet gevangen in muziekstijlen. We draaien gewoon leuke muziek, in welk house-genre dan ook', zegt Van Dale, ooit de initiator van het programma bij het toenmalige Stadsradio Rotterdam. 'Turbulentie is een feestje op de radio. We gaan er wat moois van maken!'

Na turbulentie van 18.00 tot 21.00 uur, kun je terecht bij Hey Muzik, waarin Michel de Hey je trakteert op het beste van het beste qua dance.

Zaterdag

Je zaterdagavond begint om 18.00 uur goed als DJ Jean plaatsneemt in de studio van Fresh FM, een nieuwe toevoeging aan de line-up van dj's die je op Fresh FM hoort. Dat hij er zin in heeft steekt de dj niet onder stoelen of banken tegenover Clublife Magazine. Om 20.00 uur is het tijd voor DJ Jurgen met zijn programma I.D. Het programma bevat veel nieuwe muziek, geeft de kans aan jong talent en heeft aandacht voor de leukste feesten. Om 22.00 uur kun je luisteren naar Carl Cox, die deze zomer weer vanaf Ibiza te horen zal zijn. Na Carl Cox is het tijd voor Adam Beyer tot 01.00 uur, waarna John Digweed tot 03.00 uur plaats neemt achter de decks.

Fresh FM is in de Randstad te ontvangen via 95.6 FM (Den Haag), 95.7 FM (Amsterdam), 95.9 FM (Leiden) en 103.4 FM (Utrecht). Ook via internet is Fresh FM te beluisteren op fresh.fm of via de Fresh FM-app.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws