Super You&Me

Partyscene Redactie | 7 februari 2012
headlines

Laidback Luke presents een nieuwe editie van Super You&Me in Air in Amsterdam.

Op zaterdag 3 maart 2012 is het dan eindelijk zover en keert Laidback Luke’s Super You&Me weer terug naar Nederland. Luke nodigt daar zoals gewoonlijk een scherpe en gevarieerde selectie van vrienden voor uit; deze keer zijn dat Congorock, Sandro Silva en La Fuente. Recentelijk nog alom gelauwerd als ‘The Hardest Working Man in Dutch Showbusiness’ door met 149 optredens bovenaan de lijst te staan van artiesten met de meeste buitenlandse ‘gigs’.

laidback luke

Dat Luke veel in het buitenland was kwam mede door de ware SY&M zegetocht die hij heeft gehouden met edities in o.m. Ibiza, Miami, New York en Los Angeles. Nu, op de valreep voor het beruchte Miami Music Week, doet Luke met zijn companen Amsterdam aan en dat de keus daarbij is gevallen op de AIR zal niemand verbazen. Net als SY&M is AIR fris en muzikaal vernieuwend is en beide staan garant voor kwaliteit.

Ook deze Super You&Me is het weer de uitgelezen kans om te laten zien wie je favoriete supergeheld - niets is te gek en (bijna) alles mag. De deuren zijn open van 23.00 tot 05.00 uur. Kaarten kosten 17,50 euro in de voorverkoop en ietsjes meer aan de deur.

Surf ook naar www.superyouandme.com.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws