Gratis album Felix da Housecat bij Mixmag

Partyscene Redactie | 17 maart 2011
headlines

Cadeautje voor lezers jubilerend dance-magazine

Op de april-issue van Mixmag zit wel een heel bijzondere cd geplakt van niemand minder dan Felix da Housecat. Geen mix-cd of een compilatie van favoriete tracks, maar zijn fonkelnieuwe album: Son of Analogue!? Op de april-issue van Mixmag zit wel een heel bijzondere cd geplakt van niemand minder dan Felix da Housecat. Geen mix-cd of een compilatie van favoriete tracks, maar zijn fonkelnieuwe album: Son of Analogue!?

 

Het Britse dancemagazine Mixmag (dat deze maand 30 jaar!! bestaat) dankt haar vele abonnees wereldwijd nog steeds voornamelijk aan die ‘surprise-cd’ die elke maand op de cover zit geplakt. Okay, vaak is het ook huilen, als bijvoorbeeld Triesto, Armin van Zuren of de Deense housemaffia een cd’tje hebben samengesteld, maar deze maand is de verrassing des te groter met een officiële albumrelease van een fijne house-dj/producer uit Chicago.

Dus snel naar de dichtstbijzijnde kiosk en/of sigarenshop en voor die - om en nabij - tien euro’s ben je niet alleen een blad rijker waarin deze maand interviews/reviews staan met o.a. Carl Cox, Fatboy Slim, Diplo en Cassy + een Ibiza-overzicht en de top-100 van beste clubs wereldwijd, je pakt meteen het nieuwe album van Felix da Housecat mee.

Mixmag

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws