Gekiekt: Moderat

Partyscene Redactie | 12 augustus 2010
headlines

3 km hoog met een konijn op je rug

Wat te doen om te ontspannen, tussen al die drukke reisschema’s en hectische gigs door? Moderat ging skydiven met konijnen.

Zo, we lanceren weer eens een nieuw rubriekje: ‘Gekiekt’. Artiesten en partyhoofden reizen de hele wereld over en leggen allerlei zaken vast op de gevoelige plaat, wat dan natuurlijk breed uitgemeten wordt op hun Facebook of Twitter. De meest hilarische, veelzeggende en prachtige kiekjes krijgen een plekje in onze rubriek. Mocht jij zelf een ge-wel-dige foto hebben, dan kun je die natuurlijk ook naar onze redactie sturen.

(NB De afbeeldingen moeten enigszins met muziek te maken hebben. Hete foto’s van ‘je vriendin in mini-bikini op een exotisch strand’ worden dus wel uitvergroot opgehangen op de redactie, maar verschijnen niet in deze rubriek) ;-)

Het Duitse dvd-muziekmagazine ‘Slices’ deed op grote hoogte een interview met Moderat (Modeselektor en Apparat) voor de volgende editie. Plaats van handeling: een vliegveldje ten noordwesten van Berlijn. Uit een vliegtuig springen met een konijn op je rug… je moet het maar durven. Waarom de heren instructeurs als knaagdier uitgedost waren houdt Slices nog even geheim.

Groepsfoto


Skydive met een konijn.

Meer foto's op Slices Facebook-pagina

MySpace Moderat

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws