Jerome Sydenham in the mix

Partyscene Redactie | 28 mei 2010
headlines

Jubileum STUG krijgt mediterraans tintje

Met dank aan ‘de betere dj-sets-verzamelaar’ met de hilarische naam Vuist dikke Ramlat bieden wij u twee dj-sets aan van Jerome Sydenham. Waarom? Omdat hij zaterdag acte de presence geeft tijdens het driejarige bestaan van STUG in de Karavaan op Scheveningen en ’s avonds in Club Seven in de Haagse binnenstad.

 

Met dank aan ‘de betere dj-sets-verzamelaar’ met de hilarische naam Vuist dikke Ramlat bieden wij u twee dj-sets aan van Jerome Sydenham. Waarom? Omdat hij zaterdag acte de presence geeft tijdens het driejarige bestaan van STUG in de Karavaan op Scheveningen en ’s avonds in Club Seven in de Haagse binnenstad. Hij is geboren in Nigeria (het plaatsje Ibidan, waar de naam van zijn label Ibidan Records is afgeleid), opgevoed door een Engelse vader en een Jamaicaanse moeder en gemigreerd naar Amerika (New York). Deze 'cultuurschokken' uit het leven van dj/producer/labeleigenaar Jerome Sydenham zijn goed hoorbaar in z’n mediterraanse dj-sets vol.

Dus als je zaterdag wilt dansen met het zand tussen je tenen op een gemêleerde dj-set waar alles tussen (afro)house en (acid)techno voorbijkomt, dan download je eerst deze set (opgenomen in de nieuwe club Air op 8 mei) en zijn optreden een dag daarvoor in Madrid, tijdens Clubbing Spain. Enjoy en have fun @ De Karavaan, zaterdag!

Drie jaar STUG

Zaterdag 29 mei @ De Karavaan

DJ’s: Jerome Sydenham, Dave Ellesmere, Roberto Perotti, Ivo Toscano,  Lin, Mike Ravelli, Djorvin Clain, Makam, Fabio & Bart van Rijn

Entree: De Karavaan free / After party Club Seven: 6,99.

Jerome Sydenham

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws