DJ blijkt zoon van Charles Manson

Partyscene Redactie | 24 november 2009
headlines

Moeder: ‘Je lijkt op hem’

Een dj uit Los Angeles, die op zoek ging naar zijn biologische vader, schrok zich wezenloos toen hij hem vond. Papa bleek de gestoorde seriemoordenaar Charles Manson te zijn.

Matthew Roberts is een 41-jarige dj uit Los Angeles. Hij zonk weg in een depressie na de ontdekking. ‘Ik kon het niet geloven. Ik was bang en boos. Het is alsof je te weten komt dat Hitler je vader is’, vertelde hij een journalist van The Sun.

Ondanks zijn aversie tegen zijn vader, heeft Roberts contact met Manson (75). Hij stuurt de seriemoordenaar regelmatig een mailtje naar de staatsgevangenis van Californie, waar hij levenslang vastzit voor negen moorden, begaan door zijn ‘familie’ of volgelingen in 1969.

DJ blijkt zoon van Charles Manson

De stiefvader van Roberts had nog zo gewaarschuwd dat er ‘niks goeds’ van zou komen als hij zijn biologische ouders zou opzoeken. Toch deed hij dat. Eerst vond hij zijn moeder, Terry. Vervolgens stuitte hij op Manson.

Zijn moeder vertelde haar zoon dat Manson haar in 1967 had verkracht, nadat ze voor zijn charisma was gevallen. ‘Je lijkt op hem’, kreeg Roberts nog mee ook. Charles Manson geeft toe dat hij mogelijk de vader van Roberts is. Hij herinnert zich Terry nog.

Roberts worstelt nu met zijn gevoelens voor zijn vader. ‘Ik heb nu eenmaal een emotionele band met hem. Ik wil niet van hem houden maar ik kan hem ook niet haten. Dat is het moeilijkste: liefde voelen voor een monster dat mijn moeder verkrachtte.’

Bron: The Sun

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws