Love2link week 36 en 37

Partyscene Redactie | 7 september 2009
headlines

Essentiële ditjes en datjes

Daar zijn ze weer: interessante, grappige en onzinnige nieuwtjes die we in de afgelopen twee weken tegenkwamen op internet. In deze Love2link: los op Valtifest, schokkende experimenten in het ‘Neurosonics Audiomedical Laboratory’ en interviews met o.a. Henrik Schwarz en Frankie Knuckles.

Voor veel danceliefhebbers was het afgelopen weekend de afsluiting van het festivalseizoen. Love2party bezocht Lief Festival (report volgt deze week), maar volgens de berichten was het ook een flinke ‘beestenboel’ op Valtifest. En dan vooral tijdens de gig van Major Lazer (Switch & Diplo).

 

Verder kwamen we een nogal schokkende video tegen: in de zoektocht naar roem gaan sommige artiesten wel erg ver. Zo vinden in het Neurosonics Audiomedical Laboratory blijkbaar gewetenloze experimenten plaats waarbij de hoofden van mc’s (Foreign Beggars) worden gebruikt om te beatjugglen en te drummen (Scratch Perverts) ;-)

 

Nog meer verontrustend beeldmateriaal: in sommige gevallen weet je gewoon al dat die felbegeerde roem niet komt, hoe ver de artiest in kwestie ook zal gaan...

 

En dan zijn er natuurlijk nog de onvermijdelijke interviews met o.a. Henrik Schwarz (video), Frankie Knuckles, Dubfire, Julien Chaptal, BBC Radio 1-dj Mary Ann Hobbs

en Steve Beckett, de labelbaas en mede-oprichter van Warp die ter gelegenheid van het 20-jarig jubileum van het label een Warp-ABC samenstelde.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws