Love2party\'s Weekendoverzicht

Partyscene Redactie | 14 november 2008
headlines

Het is weer bijna weekend

Waar gaan we heen van het weekend? Waar vinden de leukste feestjes plaats en welke clubs stellen vrijkaarten ter beschikking? Voor veel bezoekers van Love2Party is het onderdeel previews/prijsvragen nog altijd van onschatbare waarde.Een overzichtje.

Spoiler JugendWat: Spoiler Jugend

Waar: Watt, Rotterdam

Datum: vrijdag 14 november

Line-up: Jazzanova, Pier Bucci, Mike Huckaby, Legowelt live, Makam live, San Proper, Steven P & Khalil, Seutek en meer

Entreeprijs: 12 vvk, 14 door

Website: www.watt-rotterdam.nl

Bijzonderheden: Rotterdam en Amsterdam slaan de handen ineen. De organisaties Triphouse Rotterdam, Moustache en Dekmantel, alle drie met verve actief binnen het underground circuit, richten hun pijlen op de hemel en presenteren aanstaande vrijdag met gepaste trots hun nieuwe ziele kind ‘Spoiler Jugend’. Met artiesten zoals ondermeer Jazzanova, Pier Bucci, Mike Huckaby en Legowelt op het affiche maken de organisatoren een duidelijke statement.

Flexbar!Wat: 730 Days of Problems but the Flexbar ain’t one

Waar: Flexbar, Amsterdam

Datum: vrijdag 14 november

Line-up: Olene Kadar live, Boris Werner, Jorn Liefdeshuis, Sandrien, Wesdex, Unders, Drrie, Frank Haag

Entreeprijs: 10 euro

Website: www.flexbar.nl

Bijzonderheden: Ongemerkt is het inmiddels twee jaar geleden dat de Flexbar haar deuren opende. Geen grote namen op de verjaardag maar een line-up van house-, minimal-, en technodj's en live acts, een selectie uit de favorieten waarvan velen Flexbar vanaf het eerste begin hebben gekarakteriseerd. Boris Werner, Drrie, Unders, Frank Haag, Wesdex, Sandrien, Jorn Liefdeshuis en Olene Kadar. Flexbar wordt maar 1 keer 2 jaar oud, wees erbij om het te vieren!

TiergartenWat: Tiergarten

Waar: Stubnitz, Amsterdam

Datum: vrijdag 14 november

Line-up: Daniel Stefanik, Loops live, Le Chien Perdu live, Mal Borrowed & Frei Bauwerker, Darko Esser, Warren Fellow, Ille Bitch, Brent Rozendaal, Aron Friedman         

Entreeprijs: 12.50 vvk, 15 door

Website: www.fca.nl

Bijzonderheden: Een tipje van de sluier werd al opgelicht tijdens Rockit Open Air. De opmerkelijke stage waar met liefde en zorg aandacht aan was besteed stond prominent op het strand van de Maarsseveense Plassen. De meeste wilde (of verwilderde?) dieren hadden hun plekje al ingenomen totdat regen en onweer roet in het eten gooide en de hele dierentuin overstroomde. Om dat te voorkomen neemt Tiergarten het zekere voor het onzekere en nestelt zich, als een ware Ark van Noach, op de beruchte Stubnitz.

Dik ... dusWat: Dik

Waar: Catwalk, Rotterdam

Datum: zaterdag 15 november

Line-up: Fairmont live, Warren Fellow, Sandeep, Steven Brusse

Entreeprijs: 10 euro

Website: www.catwalkrotterdam.com

Bijzonderheden: Canadees Jack Fairley, a.k.a. Fairmont, woont een paar maanden in Nederland en doet in deze periode verschillende clubs in ons land aan. En natuurlijk kan een optreden in de Catwalk niet achterwege blijven. Fairmont werd in één keer wereldberoemd met zijn release 'Gazebo' op het zeer gerespecteerde Border Community label van James Holden. Ook zijn live set is grote klasse, getuige de reacties op de Border Community avonden in Patronaat en 11 eind vorig jaar. Kortom, een dikke avond!

Klub KikkerWat: Klub Kikker

Waar: Theater Kikker, Utrecht

Datum: zaterdag 15 november

Line-up: Anders Ilar live, Ital Tek live, Nuno Dos Santos, Wesdex, Pitto, 030303 dj’s, Macroscope, J Flannan en meer

Entreeprijs: 8 euries

Website: www.030303acid.nl

Bijzonderheden: Utrechtse organisaties slaan dit weekend de handen ineen. Eat this Media, Wesdex Dynamic Drive, Stichting 030303 vonden het tijd om eens samen iets moois neer te zetten en vanwege de verschillende achtergronden, laten ze in een avond ongeveer het hele elektronische spectrum langskomen.Van dupstep naar acid, techno naar ambient en van minimal naar house.Expand your horizon en do not walk the line.

EclectroWat: Eclectro

Waar: De Unie, Rotterdam

Datum: zaterdag 15 november

Line-up: Kettel live,Gaston Arevalo, The Third man, Starborough

Entreeprijs: 8 euro

Website: www.deunie.nl

Bijzonderheden: Met Eclectro haalt de Unie in Rotterdam zaterdagavond 15 november een spannende nieuwe electronix-avond in huis. Tijdens de eerste editie van deze avond kunnen bezoekers genieten van het Groningse idm-talent Kettel, intelligente acid en techno van The Third Man, sferische minimal van Gastón Arévalo en de diepe dub, electro en techno van Starborough. Voor slechts 8 euro krijgen liefhebbers van elektronische muziek een unieke avond met een breed assortiment kwaliteitsmuziek, beeld en kunst voorgeschoteld.

StugWat: Stug

Waar: Paard van Troje, Den Haag

Datum: zaterdag 15 november

Line-up: Conforce live, Tim Nieburg, Djorvin Clain live, Bart van Rijn & Fabio

Entreeprijs: 9.50

Website: www.paard.nl

Bijzonderheden: Ze hebben de naam van hun feest niet voor niks gekozen want onze vrienden uit Den Haag blijven de dance scène stug bestoken met dikke detroit flavoured techno avonden. Alledrie de gasten deze avond zijn fervente aanhangers van de (oude) dubtechno-sound, maar zullen ook altijd een vooruitstrevende sound neerzetten in hun sets. Main act Conforce werd dit jaar door Resident Advisor bestempeld als een groot talent en stond daarom op hun feest tijdens het Sonar-festival in Barcelona.

Dance Erger Je NietWat: Dance Erger je Niet

Waar: Studio80, Amsterdam

Datum: zondag 16 november

Line-up: Thomas Lauren live, Ille Bitch & Unders, Thomas Martojo, Sandeep, Paul Sparkes, Freddy Spool

Entreeprijs: 7.50 vvk, 10 door

Website: www.firmagezellig.nl

Bijzonderheden: Als het feest half zo koel is als de flyer dan zit het wel snor zondag in Studio80. Dance Erger je Niet, een nieuw concept van de Firma Gezellig,  wat elke maand op een zondag plaatsvindt in of de Catwalk of Studio80. Deze maand dus in Amsterdam en er wordt al einde middag gestart, natuurlijk met borrelhapjes en dergelijke, en het gaat tot twee uur ’s nacht door, dus je kan gewoon redelijk fris gaan werken op maandag.  

Voor een uitgebreider overzicht, is er natuurlijk altijd nog de partyagenda

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws