Mixen voor dummies

Partyscene Redactie | 24 september 2008
headlines

Draaien in je huiskamer met de Ion Express DJ

Was het vroeger nog tobben via de pitchcontrol om de ene plaat naadloos te mixen met de andere, vandaag de dag zorgt een automatische beatmixer ervoor dat je de meest bizarre overgangen kunt maken.

Het wordt de huis-tuin-en-keuken-dj’s steeds gemakkelijker gemaakt. Was het vroeger nog tobben via de pitchcontrol om de ene plaat naadloos te mixen met de andere, vandaag de dag zorgt een automatische beatmixer ervoor dat elke draaitafelnitwit zonder problemen de meest bizarre overgangen kan maken. Nieuw dj-speeltje is de Ion Express DJ.

 

Dankzij speeltjes als de Ion Express DJ is er steeds minder nodig om een ‘professioneel’ soundsystem in je huiskamer te halen. We nemen een laptop met een overvolle muziekbibliotheek van iTunes. Daarna laden we de software van Mixmeister Express op en pluggen het mengpaneeltje en microfoon in, om vervolgens de ene partknaller na de andere naar de playlist te slepen. Kind kan de was doen.

Aangezien huisfeestjes helemaal hot zijn vanwege de torenhoge prijzen in de clubs vandaag de dag en de illegale feestjes in De Ranstad als paddenstoelen uit de grond schieten, kan het helemaal geen kwaad om zo’n mini-mixmachine te bestellen. Kosten: 59 Britse pond, dus voor het geld hoef je het niet te laten.

Bestel de Ion Express DJ HIER

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws