Cocoon viert Oud en Nieuw in Rotterdam

Partyscene Redactie | 22 oktober 2007
headlines

Champagne drinken met Sven Vath

Afgelopen week ging het nieuwtje al als een lopend vuurtje door de Nederlandse dancescene en dit weekend werd het bevestigd tijdens het ADE. Cocoon, inclusief boss Sven Vath, komt met Oud en Nieuw naar Nederland. Niet naar Amsterdam, maar naar Rotterdam.

Sven Vath voor het eerst met O&N in NederlandNa een succesvolle Cocoon-editie tijdens het afgelopen Amsterdam Dance Event strijkt de delegatie van het Duitse Cocoon op 31 december neer in de Maassilo. En voor het eerst staat Sven Väth zelf ook met Oud en Nieuw in Nederland. De meister luidt om twaalf uur het nieuwe jaar in en draait in totaal een drie uur durende set. In zijn kielzog neemt Sven nog een hoop talent mee naar de Maasstad. Uit zijn eigen stal komen Gregor Tresher, Loco Dice en Chris Tietjen mee naar Rotterdam.

Maar dat is nog lang niet alles. De Maassilo bestaat uit vier zalen en deze gaan natuurlijk allemaal open. Headliner in de elektrozaal is de groene Belgische dr. Lektroluv. Verder op het programma vooral veel Nederlandse helden. Uit Rotterdam komen Miss Monica en Secret Cinema. Daarnaast zijn Darko Esser en Bart Skils van de partij. Om het feest compleet te maken, is er een hoop talent van de partij, zoals Ille Bitch & De Man Zonder Schaduw, Chip & Dale, Bo, Nijs en hun denkbeeldige vriendje, Miss Melera en Johanna Mercker.

Cocoon Nederland

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws