Dansen tot de zon opkomt in 11

Partyscene Redactie | 27 juni 2007
headlines

Bart Skils regelt een 'verlaatje'

Bart Skils en zijn vrienden organiseren zaterdag een speciale editie van de maandelijkse Static -avond in 11. Normaal gesproken is 11 altijd open tot vier uur, maar aanstaande zaterdag wordt er tijdens de Static sunrise edition doorgefeest tot de zon opkomt, of in ieder geval tot het licht wordt. Je weet het namelijk nooit in Nederland.

Bart gaat lekker lang door dit weekendEigenlijk is 11 de ideale locatie om elk weekend tot in de vroege uurtjes door te feesten. De club ligt afgezonderd van het centrum van de stad en niemand die last heeft van de feestjes die er gegeven worden. Maar het beleid in Amsterdam bepaalt anders en daarom sluit de club elke nacht om vier uur. Daar we nu in de periode zitten van de langste dagen en de zon dus al vroeg opkomt heeft Bart een verlaatje, zoals ze dat zo mooi in de horeca noemen, geregeld. En er wordt niet een uurtje langer doorgegaan. Nee, er wordt doorgefeest tot ver in de ochtend. Vanaf een uur of vijf gaan ook nog eens alle lichten in de club uit, zodat iedereen kan doordansen totdat de zon opkomt met het daarbij behorende uitzicht.

Speciale gast zaterdag is de uit Duitsland afkomstige Efdemin van het Dial Records label. De man die normaal gesproken als Phillip Sollmann door het leven gaat, is één van de hotste producers van dit moment en Bart is dan ook erg in zijn nopjes dat hij naar Amsterdam komt. Verder deze avond heeft Bart een aantal van zijn vrienden uitgenodigd om ook wat platen op te komen leggen. Wie dit precies zijn, is nog niet bekend, maar Bart kennende kunnen dat alleen maar goede platendraaiers zijn.

Static

Zaterdag 30 juni

DJ's: Bart Skils & friends + special guest Efdemin (Dial Records, Berlin)

Starts 22.30 tot laat

11, Amsterdam

11

Bart Skils

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws