USA-tour C-Mon & Kypski

Partyscene Redactie | 22 februari 2007
headlines

          Red Bull geeft Nederlandse formatie vleugels          
          C-Mon & Kypski touren van12 tot en 25 maart door de VS, met dank aan energiedrankje Red Bull          

Van 12 tot en met 25 maart toeren de heren van C-Mon & Kypski door de Verenigde Staten. Daarbij verzorgen ze onder meer optredens in Austin, Texas tijdens het SXSW festival en een show in New York. Opvallend: energiedrank Red Bull sponsort de tour.

Het gaat goed met C-mon & Kypski. De laatste single ‘Make My Day’ feat. Pete Philly is aan een opmars in de Nederlandse muzieklijsten bezig. De clip werd onder meer Superstream bij TMF, clip van de week bij VPRO’s 3voor12 en is regelmatig op MTV en TMF te zien.

De interesse voor C-Mon & Kypski groeit ook buiten Nederland, wat al bleek uit optredens in onder meer Barcelona en Kopenhagen. Daar wordt een minitour door de USA van 12 tot 25 maart aan toegevoegd. Er staan optredens gepland in Austin, Texas, waaronder een op het SXSW festival zelf en een show in New York met Kraak & Smaak en Voicst

Tijdens een Soundclash-optreden afgelopen winter wisten de mannen van C-Mon & Kypski energiedrank Red Bull (US) te overtuigen van hun kwaliteiten. Dankzij de steun van het energiedrankje zet C-Mon & Kypski op 14 maart in Galerie Substance in Austin, met een aantal lokale artiesten en kunstenaars, een eigen event op.

Voordat C-mon & Kypski naar de Verenigde Staten vertrekt, treden de dj’s van de band (Simon Akkermans en Thomas Elbers) op in Berlijn, Keulen en Parijs met de Amsterdam Klezmer Band in het kader van ‘The Remixed! Project’.

Recensie Where the wild things are

C-Mon & Kypski

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws