DJ-huis te koop in Leiden: 945.000 euro

Partyscene Redactie | 15 februari 2007
headlines

            Sander Kleinenberg is grachtenpand zat        
            House for sale        

Liefhebbers van majestueuze, authentieke huizen opgelet. Voor het luttele bedrag van 945.000 euro, exclusief kosten koper, ben je de trotse eigenaar van het pand van Sander Kleinenberg. Het onderkomen van de Nederlandse dj/producer is gelegen aan de Oude Vest in Leiden, vlakbij het centraal station.

          Kopen? 945.000!          

Het ligt er natuurlijk aan welke hypotheekvorm je afsluit, maar er vanuitgaande dat je voor de mateloos populaire belegging/aflossingsvrije-variant kiest, kom je bij een relatief goedkope Bank of Scotland uit op een netto maandlast van 2800 euro. Het is maar goed dat de PvdA niet zoveel te zeggen heeft in de nieuwe regering. Zonder hypotheekrenteaftrek ben je ruim 4800 euro per maand kwijt.

          Sander vertrekt uit Leiden          

Voor dat bedrag bewoon je echter wel een prachtig pand. Huizenverkoopsite Funda meldt het volgende: herenhuis uit 1611 met zes kamers, 95 vierkante meter perceeloppervlak, 250 vierkante meter woonoppervlak, zonnig dakterras, tuin liggend op het zuiden en nog veel meer, te zien op de foto’s.

          Ook in de badkamer is het ruim          

Nu vraag je bij jezelf af: waarom wil Sander zo’n mooi pand verkopen? Heeft hij de laatste tijd minder lucratieve remixopdrachten binnengekregen, waardoor hij zijn hoge maandlasten niet kan ophoesten? Aan zijn dj-schema ligt het niet. De Leidenaar is de komende tijd behoorlijk volgeboekt en vliegt de wereld rond om zijn plaatjes te draaien.

          Een lekker ruim kantoor is lekker handig          

Heeft Kleinenberg het helemaal gehad met Nederland en verkast hij naar Miami? Gaat hij zijn luxe optrekje in Londen voorgoed bewonen? Is zijn vriendin zwanger van een vijfling, waardoor het wat krapjes wordt aan de Leidse Nieuwe Vest, nummertje 3? We kunnen alleen maar speculeren en genieten van de mooie foto’s. Sander jongen: succes met de verkoop!

Voor meer foto's van het huis

Serieus bieden mag in het forum, of stuur een mailtje naar Sander zelf!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws