Nieuw techno-initiatief in Rotterdam

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Rekord3r: techno-avond in Off_Corso



Umek @ Awakenings


Bart Skils @ Awakenings

Bij de start van een nieuw clubseizoen horen nieuwe initiatieven. Werd Rotterdam het afgelopen jaar nog overspoeld met houseconcepten in allerlei vormen, maar vaak met dezelfde dj's, is er nu weer ruimte voor een nieuwe techno-avond, genaamd Rekord3r. De funky minimale variant in combinatie met rollende techno, verpakt in een vrolijk anti-industrieel decor. Aanstaande zaterdag is de eerste editie in Off_Corso.

Rekord3r belooft zowel binnenlandse als buitenlandse gevestigde namen te zullen brengen. Daarbij zal er altijd ruimte zijn voor talent. De line-up voor de eerste editie voldoet aan voorgenoemde omschrijving. Met headliner Umek haalt de organisatie een naam van formaat in huis, al jaren een graag geziene gast op de grotere technofeesten.

Naast Umek komt ook WLA Garcia naar Nederland, een technotalent van Portugese origine. De line-up in de grote zaal wordt gecompleteerd door Neerlands trots Bart Skils en resident Wouter de Moor. De lounge is het terrein voor de steeds populairder wordende 'gasten zonder grenzen'. Dj's aldaar zijn Ille bitch & De Man Zonder Schaduw, die samen met Khalil hier de hele avond van alles en nog wat zullen draaien.

REKORD3R
Vrijdag 15 september
Line-up: Umek (Kne'deep, Berlin), Wla Garcia (Fresh techno, Portugal), Bart Skils, Wouter de Moor, Ille bitch & de man zonder schaduw, Khalil
Locatie: Off_Corso, Kruiskade 22, Rotterdam
Tijd: 23:00 - 06:00
Prijs: 15,99

Is Rotterdam toe aan een nieuwe technoavond? Geef je mening in het forum!

Rekorder

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws