Josh Wink in the mix

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Nieuwe Sessions en Profound Sounds



Josh Wink

Het is een tijdje stil geweest rondom Josh Wink. Maar via twee mixalbums - Sessions (dj-mixserie van Ministry of Sound) en Profound Sounds Volume 3 - laat de Amerikaanse dj/producer weer van zich horen.

We kennen hem van klassiekers als 'Higher State Of Consciousness', 'Don't Laugh', de Lil Louis rip-off van 'French Kiss' (How is Your Evening So Far?) en 'Freak'. Josh Wink(leman), de uit Philadelphia afkomstige dj/producer, heeft een indrukwekkende discografie opgebouwd. Daarbij is de drijvende kracht achter Ovum Recordings, die drie studioalbums achter zijn naam heeft staan, een van de meest gewilde dj's van deze planeet. Dat heeft geresulteerd in vier (!!) schijfjes vol spannende house, techno en acid.

De album releaseparty van Sessions, in juni verkrijgbaar, vindt zaterdag 13 mei plaats in de Londense Ministry Of Sound. Met onder meer ook dj Benny Rodrigues achter de draaitafels. Profound Sounds Volume 3 zal ook ergens in juni verkrijgbaar zijn. Een bespreking van de meest recente editie van Sessions, gemixt door DJ Sneak, volgt snel op Love2Party.

Website Josh Wink
Geinig promofilmpje Josh Wink

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws