Carl Cox verliest platenkoffers

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Nachtmerrie voor elke dj...



Cox, gisteren in het Sofitel Hotel, beschikt nog wel over zijn laptop

Zes koffers met platen, cd's en speciale opnames bestemd voor zijn optreden in Ahoy zwerven ergens tussen Spanje en Nederland. Bij Carl Cox, die gisteren op Schiphol landde, zit de schrik er goed in. Hij miste zijn koffers bij de bagageband.

Donderdag organiseerde platenmaatschappij Pias een persdag in het Sofitel Hotel in Amsterdam. Uiteraard ontbrak Love2Party niet. Om 17:00 zouden we de goedlachse dj/producer, waarvan zijn nieuwe album The Second Sign maandag in de winkel ligt, te spreken krijgen. Het werd uiteindelijk 22:00 uur, want KLM cancelde een middagvlucht van Madrid naar Amsterdam. Daardoor was de Brit, die vanuit Malaga kwam, vertraagd.

Noodgedwongen moest Cox een nieuwe vlucht boeken bij de Spaanse vliegtuigmaatschappij Iberia. Die bracht Carl heelhuids naar Schiphol, maar zonder koffers. Nu maar hopen dat ze in Spanje een beetje opschieten met die - hoogstwaarschijnlijke - double check, en ze op tijd worden overgevlogen naar de bezorgde eigenaar. Liefst voor zaterdagnacht.

Carl Cox treedt zaterdag op in Ahoy, tijdens Cox & Friends. The Second Sign met bijdragen van o.a. Fatboy Slim, Roni Size en Kevin Saunderson ligt maandag in de winkel

Carl Cox

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws