Awakenings terug naar Westergasfabriek

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Monumental verkoopt alle kaarten tijdens Oudejaarsavond



De gerenoveerde gashouder

Na een grondige verbouwing gaat 'de gas' weer open. Op 18 en 19 februari keert Awakenings terug in de monumentale locatie waar het allemaal begon. De unieke uitstraling van de Gashouder is behouden gebleven en de enige zichtbare verandering die echt opvalt is de vloer. De scheve tegels, waar je af en toe bijna je nek over brak, zijn vervangen door een (dans)vloer. Verder is de Gashouder nu veel beter geisoleerd en er is klimaatbeheersing aangelegd zodat de temperatuur en de vochtigheid beter te hanteren zijn.

We hebben besloten om de kaartverkoop voor het openingsweekend te starten op de Awakenings newyears special. Op deze manier kunnen chaotische taferelen bij de voorverkoopadressen vermeden worden en voorkomen we dat vele kaarten in handen vallen van zwarthandelaren in plaats van onze vaste bezoekers.

Let op! Bewaar het restant van je entreekaart als je binnenkomt op 31-12, want alleen hiermee kun je bij het verkooppunt binnen in de NDSM een kaart kopen. Je kunt slechts 1 kaart aanschaffen, dus zal je een keus moeten maken tussen vrijdag 18, of zaterdag 19 februari. Er zijn in totaal 6000 kaarten beschikbaar voor de 2 feesten in de Gashouder en er komen ook 6000 bezoekers op de newyears special. Onze verwachting is dan ook dat alle beschikbare kaarten voor de Gashouder verkocht zullen worden. We begrijpen dat je niet blij zult zijn met deze manier van verkoop als je niet kan komen op oud en nieuw. Voor ons wegen echter de voordelen op tegen de nadelen en we rekenen dan ook op je begrip. Wellicht kun je troost putten uit het feit dat dit eerste weekend Gashouder zeker niet het laatste zal zijn!

18 februari staan o.a. op het programma: Dave Clarke, Steve Rachmad, Christian Smith, Wighnomy Brothers. Meer info 19 februari kun je o.a genieten van: Chris Liebing, Speedy J, Steve Bug en Bart Skils. Meer info Kaarten kosten 35 euro

Awakenings

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws