Judgement Saturday

Partyscene Redactie | 14 juli 2011
headlines

Judge Jules is de artiestennaam van de Engelse dj Julius O'Riordan. Zijn bijnaam verwierf hij door zijn studie recht aan de London School of Economics. Hij begon zijn carrière als dj bij de toenmalige piratenzender Kiss FM waarna hij in 1997 overstapte naar BBC Radio 1 waar hij nu op de zaterdagavond een vast programma heeft. Hij wordt gezien als één van de meest invloedrijke trance dj's anno 2005 in Engeland.
judgement saturday panama
Jules werkt ook als producer onder de naam Hi-Gate en als dj in verschillende clubs, waaronder gedurende het gehele zomerseizoen op Ibiza.Als gepassioneerd Arsenal-fan en voetballiefhebber is hem in 2005 gevraagd om de officiële herkenningsmelodie van de Engelse Premier League te remixen. Wat moet ik nog meer zeggen over deze legende? Kom naar Panama* op zaterdag 16 juli 2011 en geniet van niemand minder dan THE JUDGE!!

Marco V

Marco V was de huis-dj van Danssalon in Eindhoven. Zijn doorbraak was in 2000 toen hij optrad op Innercity in Amsterdam. Hij heeft tevens de cd van Innercity 2000 aan elkaar gemixt.Op 2 juli 2005 en 5 juli 2008 draaide Marco V op Sensation White en in 2002 op Sensation Black.

Tevens draait Marco V al sinds 2001 op Dancetour (voorheen Boulevard of Dance). Dat deze man een bekendheid is over de gehele wereld, is gewoon een feit. Ondanks dat zijn zomerschema vol geboekt staat met verschillende gigs, komt hij naar Panama* om te zorgen dat jullie nog steeds kunnen genieten van de dikste tracks, de hardste remixen en natuurlijk de gezellige sfeer in het o zo gezellige Panama*. Be there of be square!!!

KO C

Een bekende in de scene en ook iemand die weet wat feesten is. Met zijn aanpak zorgt hij ervoor dat je gewoon moet bewegen. Je kunt niet stil staan, want je voelt de beats door de speakers naar buiten komen. Dus ben je een groot fan van KO C? Kom dan lekker een feestje mee pakken en zorg dat dit het weekend van je leven wordt. Ik weet dat KO C er zeker voor kan zorgen.

Santito

Wie kent hem niet? Santito knalt de voegen uit Panama* Doordat hij zo diep in zijn muziek mee gaat, voel je gewoon de passie voor muziek eruit komen. Met z’n progressieve stijl kun je gewoon lekker los gaan en even aan niets anders denken dan losgaan. Hij zorgt ervoor de sfeer er goed in zit.

Renji

Hij begon als 'de Enforcer', de weg terug in het jaar 1993, toen hij zijn eerste 'echte' optreden kreeg als DJ op een publieke partij in Haarlem. Op dat feestje werd hij ontdekt met de gave die hij heeft: THE MIXING SKILLS. En van het een kwam het ander en werd zijn imposante carrière gelanceerd. Zijn naam werd dan ook alom bekend in de hardcore scene. Ergens in de late jaren negentig, toen elektronische muziek begon op te spelen, merkte hij dat hij het meer vond passen bij een stijl die hij wilde gaan draaien. Hij heeft toen een moeilijke keuze gemaakt, vooral omdat er in landen zoals Spanje, Griekenland en Italië de hardcore muziek helemaal hot werd. Maar ondanks zijn keuze heeft hij er toch goed recht aan gedaan, om meer progressive te gaan draaien. Als we met deze iconen geen feest kunnen bouwen? Dan kan het nergens.

Dus mis Judgment Saturday niet, want dit gaat een feest worden, wat je nog lang gaat onthouden!

Check voor kaarten ook op ENTREETICKET.NL de site met veel aanbod op het gebied van exclusieve evenementen.

Judgement Saturday  – zaterdag 16 juli 2011

Line-up: Theatre: Judge Jules – Marco V – KO C

Studio:  Santito  - Renji

Aanvang: 23:00 uur

Presale:  €10 (ex. fee) via www.panama.nl (Paylogic), alle Primera shops, alle Free Record Shops

For VIPTables: mail info@panama.nl or call +3120-3118686

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws