Click

Partyscene Redactie | 10 mei 2011
headlines

Op zaterdag 14 mei is de Duitse dj Monika Kruse te gast op Click in de Westerunie in Amsterdam.

monika kruseIn het hart van de lente schotelt Click zijn publiek in onverminderde en onstuitbare vaart een fonkelnieuwe editie voor. Na de opening van het strand feestseizoen op het Bloemendaalse Woodstock de voorgaande zondag staan op zaterdag 14 mei vertrouwde en blijde Click gezichten Monika Kruse, Anton Pieëte, Lauhaus en Stefano Richetta achter de mengpanelen van Amsterdams stoerste club, Westerunie.

Vanuit het hart van Berlijn, de stad waar zo’n beetje alles gebeurt dat ertoe doet in de elektronische muziekindustrie, bestiert Monika Kruse haar Terminal M imperium. Boekingen van de belangrijkste clubs en open-airs van haar eigen stad Berlijn en de gezaghebbende openingsrondes op Ibiza ontbreken uiteraard ook niet in haar agenda. Op deze editie van Click verschijnt zij nog kakelvers en zal ze een flinke voorproever neerzetten voor het seizoen waar alle dansharten sneller van gaan kloppen.

Niet voor niets staat de Amsterdamse Anton Pieëte steeds vaker en met warm onthaal op de verschillende Click edities. Pieëte werd in het afgelopen februarinummer van Mixmag bestempeld als een van de namen die je anno 2011 moet kennen. Zijn geluid is een verfrissende cross-over tussen het ruigere tech-house werk en industriële techno. Lauhaus komt uit de gerespecteerde en toonaangevende underground krochten van het Nederlandse en inmiddels internationale technogeluid. CLICK-organisator en resident Stefano Richetta maakt de line-up compleet. Kaarten kosten 16 euro in de voorverkoop.

Vergeet vooral ook het eerste CLICK festival niet, zaterdag 2 juli op de NDSM-Werf in Amsterdam-Noord.

Check ook www.iloveclick.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws