Amsterdam heeft weer een technoboot

Partyscene Redactie | 25 maart 2011
headlines

Zo nu en dan kom je locaties tegen waarvan je direct zegt: wow! Eentje waarvan je  afvraagt waarom deze je niet eerder is opgevallen. Wel....dat is puur om de simpele reden dat dit schip de afgelopen jaren een goed bewaard geheim is gebleven. De Pure Liner doet oorspronkelijk dienst als zakelijk evenementenschip maar heeft tijdens ADE 2010 hoge ogen gegooid als nieuwe varende hot spot binnen het Amsterdamse uitgaanscircuit. Houd de kalender goed in de gaten want in 2011 vaart dit excentrieke rivierschip een aantal keren verrassend uit. Te beginnen met een onvervalste Queensday weekender.

Op vrijdag 29 april en zaterdag 30 april hebben Inter Lab Sessions, Soweso, We Are Connected en 365Mag de handen ineengeslagen voor een ‘royale’ partyweekender. Op het programma prijken dit keer geen internationale namen, maar doen we het logischerwijs met eigen kweek. Een betere boodschap kan de organisatie niet afgeven wanneer Amsterdam zich klaarmaakt voor de jaarlijkse Oranjefeesten. Amsterdams branie viert hoogtij op vrijdag 29 april tijdens: De Scheepsjongens van Bontekoe. Tim Avis, Efdé, David Labeij, Bart Skils, Juan Sanchez, Olene Kadar, Kabale und Liebe en Lauhaus vormen het schorriemorrie dat voor een stevige dosis scheurbuik-techno garant zal staan. Koninginnedag begint vroeg want met deze 11 uur durende partyklapper word je tot 10:00 uur in de ochtend vermaakt.

pure liner

Waar het officiële Koninginnedagprogramma dit jaar om 20:00 uur eindigt en ook nog eens op een zaterdag valt, daar moet natuurlijk ook een aansluitend alternatief worden geboden. Wel, ook hier voorziet de organisatie ruimschoots in. Onder de titel: We are Connected wordt de ronddolende koninginnedagvierder ruimschoots een helpende hand geboden door aan boord te worden uitgenodigd. Aan het roer staat Kapitein Warren Fellow die samen met zijn kornuiten Michel Steinbach, Unders, Patrice Baumel & Nuno dos Santos (360), Melon en Steve Rachmad een royale onbehouden aftervaart gepland hebben staan.

Wil jij graag een potje mee komen boenen? Dat kan! Wees er dan in een rap tempo bij want per dag is er slechts plek voor 600 dansmatroosjes. Kaartjes kosten € 17,50 per stuk en zijn te verkrijgen via Paylogic. Pure Liner zal aanleggen in de Zouthaven, Piet Heijnkade 27. Dit is recht voor het Bimhuis en het Muziekgebouw aan ’t IJ. Houdt de websites en fora goed in de gaten voor eventuele wijzigingen in vaartijden.

Meer informatie te vinden op www.interlabsessions.com

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws