Solar Weekend komt naar U toe!

Partyscene Redactie | 18 februari 2011
headlines

Met alle voorbereidingen in volste gang, is het allicht tijd voor ‘n update. Want er is genoeg voor de boeg! Solar tourt door het land, CJP-voorverkoop is gestart en: Solartistiekelingen, schrijft U in!

Voor wie niet kan wachten op Solar: vanaf 24 februari tourt Next Best Band door het land om de Solar-vibe over te brengen en jong creatief talent te supporten! De karavaan reist dit voorjaar drie keer langs vier vooraanstaande poppodia in Nederland: 013 Tilburg, Patronaat Haarlem, Hedon Zwolle en Tivoli in Utrecht. Er zijn telkens twee vaste bands die meetouren en voor elk poppodium wordt een lokale band aangetrokken. Pop, rocky stuff, electronica, hiphop, alles = welkom!

Deze tour staan op het program: Dearworld en Hunting the Robot! Heb je De Wereld Draait Doorr gezien? Dan is je laatstgenoemde band vast opgevallen! De spannende indie-band speelde al samen met Go Back To The Zoo en de Solar 2008-headliner Infadels. Komt dat zien! Ook Dearworld stond al eens op Solar Weekend met hun groovy synths, dikke beats en opzwepende zanglijnen. De mannen komen spoedig met een album en hebben maar één niet te misverstane missie: ie-der-een zal dansen! Verrry Solar.

solar on tour

Maar de Next Best Band Tour is sowieso verrry Solar. Want Solar zou Solar niet zijn als er meer is dan muziek alleen. Het publiek wordt namelijk iedere avond voorzien van een frisse dosis inspiratie! Solartistiekelingen zullen garant staan voor een kekke presentatie, bijzonder decor, verrassende hoekjes en natuurlijk maffe muziekigheden! Tussen en tijdens de optredens! Het doel: het publiek bomvol inspiratie, nieuwe muziek en goede vibraties huiswaarts laten keren! Heb je creatieve ideeen om deze avonden extra op te fleuren? Aarzel dan vooral niet en mail naar ruud@solarweekend.com. Join the Family!

De eerste Next Best Band Tour vindt plaats op de volgende donderdagen:

- 24 februari: 013, Tilburg

- 3 maart: Patronaat, Haarlem

- 10 maart, Hedon, Zwolle

- 17 maart, Tivoli, Utrecht

De data voor de twee daaropvolgende tours volgen!

Ook voor de CJP-kaarthouders is inmiddels de kaartverkoop van Solar Weekend gestart. Extrema biedt samen met CJP een korting van €7,50 aan op het Solar Holiday Ticket. Rep naar de online ticketshop via www.Solarweekend.com en vul bij stap 4 je CJP-code in. Easy does it!

De inschrijvingen voor de creatieven op Solar rollen binnen. Weer zijn er meer aanmeldingen dan voorgaande jaren en de lijst begint dus alleraardigst vol te lopen. Voor de creatieven a.k.a. Solartistiekelingen die zich nog niet hebben aangemeld en een gaaf idee hebben voor Solar, drop je concept nu! Down het inschrijfformulier op SolarWeekend.com en wie weet bouwt U mee aan het maffe dorp dat Solar heet.

Solar Weekend 2011

5, 6 & 7 augustus 2011

Recreatieplas ‘De Weerd’, Roermond

Voorverkoop via Timoco

www.solarweekend.com

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws