Voorverkoop Emporium

Partyscene Redactie | 23 november 2010
headlines

Ook Emporium is van start gegaan met de kaartverkoop met laag btw tarief voor het event.

Nu het kabinet definitief heeft besloten om het btw-tarief op concert- en evenementenkaartjes per 1 januari 2011 te verhogen van 6% naar 19% btw, beginnen steeds meer organisaties nog dit jaar met de voorverkoop voor de festivals van 2011. Aangezien deze maatregel al op 1 januari 2011 ingaat, is ook organisator Matrixx begonnen met de kaartverkoop van het dancefestival Emporium 2011.

emporium

Omdat Matrixx liever de kas van de bezoeker spekt dan de staatskas kan iedereen tot en met 31 december alvast een Emporium kaartje kopen voor dezelfde prijs als vorig jaar met het lage btw tarief.

Tot en met 31 december 2010 kost een Emporium ticket  45 euro, ex fee. Vanaf 1 januari  2011 gaan de kaarten 53 euro ex fee kosten. Kaarten zijn direct online te bestellen op www.matrixx.nl en bij alle Primera Shops.

 

Emporium wordt volgend jaar  voor de 7e keer gehouden op zaterdag 28 mei 2011 op de prachtige recreatieplas de Berendonck bij Nijmegen. Emporium staat bekend om zijn unieke sfeer, prachtige decors, dikke line-ups en mooie locatie aan het water. Emporium is ieder jaar ruim van te voren uitverkocht . Het thema en de eerste namen worden eind januari 2011 bekend gemaakt.

Check ook www.matrixx.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws