De beste dj’s ter wereld bij Escape

Partyscene Redactie | 29 september 2010
headlines

Escape verwacht in oktober opnieuw de grootste namen uit de wereldwijde dancescene. Niemand minder dan Armin van Buuren, Paul van Dijk en Roger Sanchez doen de grootste club in hartje Amsterdam aan met hun eigen concepten. Want van woensdag 20 tot en met zondag 24 oktober kan je genieten van de crème de la crème qua dj’s en live acts, verspreid over verschillende avonden in alle zalen van het Escape complex tijdens het Amsterdam Dance Event.
Escape Amsterdam Dance Event 2010
Labels, boekingsburo’s, organisaties en events als Stealth Live, Armada Night, Intuition Sessions en Kings of Ace strijken hier neer en staan allemaal voor één ding: kwaliteit, net als Escape zelf. Op www.escape.nl vind je het zeer uitgebreide en volledige Amsterdam Dance Event programma.

Nightlife Awards

Op dinsdag 2 november worden voor de zevende keer de felbegeerde Nightlife Awards uitgereikt. De Nightlife Awards worden jaarlijks uitgereikt aan het populairste uitgaanscentrum, de populairste discotheek, het populairste dans-/feestcafé en de populairste club van Nederland. In de periode van 11 september tot en met 11 oktober kan er gestemd worden op de genomineerde bedrijven. En… Escape is genomineerd! Stemmen kan via www.stemenwin.nl 

25 Years Escape
In oktober 2011 bestaat Escape maar liefst 25 jaar!  Met recht een unicum in de dancescene. In de aanloop tot deze zeer speciale gelegenheid wordt er stevig uitgepakt, met spectaculaire acts, gratis goodies en vele andere verrassingen. Dus verwacht het onverwachtse! 

Raymundo

Framebusters en Escape resident is de laatste tijd op stoom in de studio. Zijn plaat Come On is net getekend op Sneakerz Muzik en ook de samenwerking met Gabriel & Castellon werpt de nodige vruchten af in de vorm van de tracks Change en Absolut! Check hier de beelden van zijn Birthday Bash, want ook in de dj booth is hij niet te houden!

De (muzikale) avonturen van resident Raymundo volg je op http://twitter.com/djraymundo en http://soundcloud.com/djraymundo

Begin je weekend op donderdag

Elke donderdag vind je lange rijen bij dé Amsterdamse studentenavond: Reveal! Met residents als Michael Mendoza, Baggi Begovic, Bobby Burns, Marc Benjamin en de Fabulous Reveal Angels is dat ook niet zo gek. En studenten hebben mazzel want die betalen geen entree op vertoon van OV/studentenpas! Op vrijdagen vind je feesten als Classified, Remote, LoLatina en Ladykillers die elkaar afwisselen in oktober. Check de line ups hier.

Rich op zondag

Je weekend wordt afgesloten op zondag bij Rich! Wekelijks een volle Escape Club, artiesten de zelf een drankje komen doen en een fantastische sfeer, dat is de avond samengevat in één zin. Bij Rich kan je de beste eclectische tunes op de zondagavond verwachten, geserveerd door de beste urban, house en eclectic dj’s. Zoals Flava, Irwan, Delivo Reavon & Aaron Gill, Duane Franklin, Jay-B, Waylon Pereira, Mo MC, Brian Chundro & Santos, DJ Cream en Goodgrip! En... de entree is slechts 10 euro!
Framebusters oktober 2010
Framebusters
Ook op de zaterdagen is het groot feest! Op de populairste en één van de langstlopende clubavonden van Amsterdam, Framebusters, staan deze maand weer enkele toppers geprogrammeerd. Zo heeft resident Raymundo op zaterdag 2 oktober niemand minder dan Funkerman uitgenodigd, die samen met de vocalen van Dan Stezo garant staan voor veel muzikaal spektakel. De Escape Delux wordt gehost door DJ Danney die eclectisch te werk gaat. De week erop, 9 oktober, gaan Raymundo en Frederik Abas weer back2back de boel op stelten zetten, aangevuld met de stem van dé dance diva van Nederland, Miss Bunty. Ook Costar is erbij met zijn funky sax! Lars Vegas runt de deLux deze avond.

Op 16 oktober komen Jurgio Ratello & Tim Benjamin Escape afbreken. Wie zeg je? Ze zijn beter bekend als Firebeatz en gaan als een speer met hun platen! Drummer Norman Soares doet de percussie, Vika Kova de mic en Rubywax de deLux. Op zaterdag 23 oktober is het Amsterdam Dance Event! Kings of Ace komt het Framebusters team versterken met een geniale line up. Check this out! Sunnery James & Ryan Marciano, Afrojack, The Shapeshifters, Quintino, Shermanlogy, R3hab, Addy van der Zwan, Raymundo, Daniel Bovy & Roy Rox, Lucien Foort, Gabriel & Castellon, Ricky Rivaro, Jaziah, Benny Rodrigues, Jaz von D, Ambush (US), mc Roga, Mitch Crown & Zawdi MC! De maand wordt afgesloten op 30 oktober met niemand minder dan Brian Chundro & Santos, Kaszikasz on percussion, Saxy mr S on Sax, mc Yanto, Raymundo en @ deLux: Danney!

Twitter acties van Escape

Naast www.escape.nl kan je ook op Twitter Escape checken. Hier worden wekelijks onder de nieuwe vrouwelijke volgers drie gastenlijstplekken voor Framebusters, inclusief toegang op het VIP deck verloot! En er is meer te vinden, dus volg Escape op http://twitter.com/escapeamsterdam

De entree bedraagt 15,- op de zaterdagen en 10,- op de zondagen. Prijzen tijdens het Amsterdam Dance Event zijn te vinden op www.escape.nl De tijden zijn 23.00-05.00 op zaterdag en 23.00 – 04.00 op zondag. Op www.escape.nl vind je meer informatie over Framebusters, Reveal, Rich, events op de vrijdagen, foto's, dj sets, filmpjes, line ups en de menukaart van Escape Caffe. Ook kan je je hier aanmelden voor de newsletter en wekelijks kans maken op vrijkaarten. Een Vip arrangement voor vier personen tijdens een zaterdag of zondag kost 300 euro inclusief een fles sterke drank plus vier softdrinks, of een fles champagne.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws