Click XL

Partyscene Redactie | 4 augustus 2010
headlines

Click XL After the Festivals

ClickOf je nu flierefluitend van een festival afkomt en zin hebt in een dikke after, of dat je fris en fruitig popelt om een topnacht: Click XL (After the festivals) is het feest waar je moet zijn! 

Zaterdag 7 augustus wordt weer een moddervette editie van Click, in thuisbasis Westerunie te Amsterdam.  Net als op de voorgaande uitverkochte edities zullen wederom grote technohelden als Secret Cinema, Bart Skils, Anton Pieëte, De Man Zonder Schaduw en Dj Remy hun opwachting maken.  Dat wordt een grote euforische gezelligheid, techno pur sang.  Handjes in de lucht en schreeuwen om meer tot  7 uur ’s ochtends…

De man die sinds jaar en dag alle grote festivals bestiert, is Jeroen Verheij alias Secret Cinema. Bekend om zijn tijdloze klappers als Timeless Altitude en …om zijn hoedje, is Secret Cinema een van de langst draaiende ‘oldschool’ technoproducers/dj’s. Deze kanjer staat bekend om zijn hoogstaande groovy techno en groot geluid, met kneiterharde kicks en zware baslijnen, maar hij verrast altijd met wat nieuws.

Wie wat later dan Secret Cinema om de hoek is komen kijken, maar zeer verdienstelijk in technoland is de Nederlandse Bart Skils. Zelf dj, producer en voorman van Voltt, Static en Traffic, nu gast dj op Click. Een line-up is geen line-up als Bart Skils er niet tussen staat.  Zijn stijl strekt zich uit van ritmische techno tot diepe minimal electronica; altijd funky en dansbaar.

Een even grote trots van Click is Anton Pieëte. Deze aanstormende held reist de hele wereld over en heeft een gaatje in z’n overvolle agenda voor zaterdag vrijgehouden.  Zijn producties op het toonaangevende Intacto label zijn steevast dansvloer hits en sieren vele top 10 lijsten op Beatport. Zijn hybride industriële techno in de mix met vloeiende, vlijmscherpe tech-house laat elke dancemassa zweten.

Een jonge telg maar vlak hem niet uit, De Man Zonder Schaduw. Al vanaf zijn 11e een raver eersteklas, en nu een dj eersteklas, eentje die minstens honderd tracks per week verorbert om zodoende zijn sets perfect voor te bereiden. Vooral bekend in de Amsterdamse (underground) dancescene en van GZG maar sinds een tijd ook flink daarbuiten, draait deze music lover techno, house, minimal en classics samen in een dansvloervullende mix.

Last but not least: resident van Click is dj Remy. Deze oude rot in ’t vak is niet weg te slaan vanachter de decks. Deze Haagse held behoort tot de top van de dj-wereld en heeft een waslijst aan producties op zijn naam staan, waaronder de technoklapper Till Ya Drop (samen met Roland Klinkenberg). Dj Remy staat bekend om zijn indringende, intense, diepe techno / tech-house. Wanneer dj Remy knalt springt iedereen op het podium en blijft staan tot het einde.

Dat wordt dus kippenvel, deze editie van Click XL (After the festivals). Een avond van hoogstaande kwaliteit muziek, een spectaculaire lichtshow en een dik geluidssysteem. De superuitbundige sfeer wordt naar een hoogtepunt gebracht door het dreamteam Secret Cinema, Bart Skils, Anton Pieëte, De Man Zonder Schaduw en dj Remy. Dat gaat een broeierig dampend feestje worden…Wil je kaarten, wees er dan snel bij want de vorige edities waren rap uitverkocht. Tot ziens en…tot dansen op de aankomende Click XL (After the festivals)!

Zaterdag 7 augustus 2010
Click XL After the festivals
Westerunie Amsterdam
23.00 – 07:00
15 v.v.k
Tickets of meer info: www.exprezz.info

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws