Feest van 10.000 euro winnen?

Partyscene Redactie | 2 juli 2010
headlines

De Best Friends Only actie van Sony Ericsson is nog steeds volop aan de gang en het is nog steeds heel goed mogelijk om dat onvergetelijke feest ter waarde van 10.000 euro te winnen. Jij hebt toch meer dan 100 vrienden op hyves en facebook?

best friends only

Precies, ga naar de website www.bestfriendsonly.nl doe mee en upload zo veel mogelijk foto’s van jou en je vrienden samen. Heb jij de meeste foto’s en bevestigingen van je vrienden? Dan win je een Best Friends Only Party waarin jij zelf de line-up en locatie mag bepalen!

Aantal tips en trics: wil je een nog grotere kans maken om het feest te winnen? Simpel! Schakel dan al je vrienden in via hyves, facebook of twitter en vraag ze om ook mee te doen. Ga naar de Tell Your Friends pagina www.bestfriendsonly.nl/tell-your-friends en nodig iedereen uit! Met elkaar verhoog je de kans om te winnen en je kunt elkaar uitnodigen en bevestigen. Wint een vriend van jou, dan ben je toch op jullie feest.

Met 10.000 euro kun je echt een dik feest geven namelijk. Is jouw favoriete DJ bijvoorbeeld Bart Skils, Erick E of Secret Cinema? Dan boekt Sony Ericsson die gewoon voor je. Het schijnt dat Erick E graag op een leuk tuinfeestje zou willen draaien. Maar uiteraard draait hij zijn hand ook niet om voor een set op de Supperclub boot, voor als je daar je feest op wilt geven. Your party, your call!

Daarnaast wint de hele top 5 en de 5 leukste foto’s een Sony Ericsson XPERIA X10.   

Meld je dus snel aan via www.bestfriendsonly.nl en vertel het door aan al je vrienden www.bestfriendsonly.nl/tell-your-friends. Sony Ericsson heeft ook een eigen hyves en facebook pagina waar je lid van kan worden.En wil je alvast weten hoe jouw toekomstige Sony Ericsson XPERIA X10 toestel eruit gaat zien? Ga dan direct naar de volgende youtube pagina!

   

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws