4 uur De Man Zonder Schaduw

Partyscene Redactie | 2 juli 2010
headlines

Zaterdag 17 juli staat er een knaller van een avond op het programma. Na een super editie op kerstavond keert De Man Zonder Schaduw terug op zijn oude honk.
DMZS
Dat de voorman van GZG als geen ander lange sets kan draaien is inmiddels wel bekend. De closing winter sessie van Sunday Spirit is een recent voorbeeld van het feit  dat De Man Zonder Schaduw een echte cult held is. Energieke grooves, pompende techno, gevoelige melodieën en progressive weet DMZS te combineren tot één fascinerend geheel. Een schat aan club ervaring, een koffer vol met vette platen en een status als underground icoon zullen ervoor zorgen dat de 17e van juli weer regelrecht in de boeken zal verdwijnen.

Inmiddels is het muzikale verleden van De Man Zonder Schaduw uitgegroeid tot een inspirerend geschiedenis boek, met vele mooie hoogtepunten. Met GZG begonnen in Haarlem en inmiddels uitgegroeid tot vetste underground organisatie van Nederland. Altijd is DMZS het muzikale gezicht van GZG geweest en heeft hij vele legendarische loodsfeesten, bootfeesten, buitenfeesten en afterhours compleet afgebroken. Hij staat aan het roer van zijn eigen avond Sunday Spirit in Studio 80. Geen festival line up kan meer om hem heen en buiten de Nederlandse grenzen is DMZS inmiddels ook een graag geziene gast. In Club Stalker zal De Man een 4HR set komen weggeven, dus Haarlem maak je borst maar nat!

De avond zal worden geopend door GZG gastvrouw Miss Melera. Miss zit momenteel in een raket naar de top, met boekingen door het hele land. Ze heeft een specifieke eigen sound waar elektronische melodieën centraal in staan. Haarlem is al een tijd verliefd op deze dj en haar sound, vandaar dus ook Miss Melera op deze knaller van een Stalker Presents.

Line-up

De Man Zonder Schaduw

Miss Melera

Boven: Sjonnie Disco & Meester Moeilijk

Tickets

Voorverkoop € 8,- en aan de deur € 10,-

Verkrijgbaar via www.clubstalker.nl of www.beatfreax.com

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws