This Is Amsterdam: Rubix

Partyscene Redactie | 2 september 2009
headlines

Aanstaande zaterdag is Partyscene van de partij in de Paradiso Basement tijdens This Is Amsterdam met onder andere Sander Kleinenberg. De muzikale invulling wordt verzorgd in samenwerking met de boys van Heroes Agency. We stellen de muzikale helden één voor één aan je voor. Gisteren hadden we de boys van HOMEWORK, nu dus Rubix en tot slot (vrijdag) The Heykids.

rubix

PS: Stel jezelf eens kort voor. Wie ben je en waar kunnen onze bezoekers je van kennen?

“Rubix, produceer van Disco/Electro. Mijn tracks zijn onder andere te vinden in sets van Laidback Luke, Crookers, Joost van Bellen, Mightyfools, Kissy Sell Out en Jay Mo and Andy George. Veder staat mijn track Baiser Sur La Disco op twee mix cd’s waaronder die van Girls Love DJ’s”

PS: Welke track ga je in de Paradiso Basement met This Is zeker draaien en waarom?

“Rubix – Balkan Biet en wat tracks van het nieuwe album van de Bloody Beetroots daar zitten wat juweeltjes tussen!”

PS: Staan er nog andere leuke evenementen of spannende dingen op je agenda voor de rest van het jaar?

“Tofste gigs komende maanden zijn 12 September City is Yours in Den Haag met Guerilla Speakerz, Vagegasten en Boemklatsch. Daarna op 2 oktober in Paradiso met Nadastorm en de Mightyfools en tenslotte op 23 oktober Heroes ADE met o.a. Edu K en Rivastar. Veder ben ik bezig om twee ep’s af te ronden waar van 1 meer electro producties bevat en een meer disco tracks, zoals mijn voorgaande tracks.”

PS: Welke act of dj heb je zelf bewondering voor en waarom?

“Natuurlijk alle Franse electro helden maar vooral Oizo, die gast is echt krank. Daarnaast Slagsmansklubbe, zien er uit als nerds maar maken hele dope dingen en Laidback Luke, ik heb bijna alles van hem geleerd... “

PS: Het afgelopen jaar lijkt het behoorlijk hard te zijn gegaan met je, wat zijn je hoogtepunten tot nu toe geweest voor je?

“Eerste keer Paradiso grote zaal was heel tof om te doen en voor 1500 man draaien ergens in een gat in Nederland waar ze nog echt hard los gaan!”

PS: En heb je nog tips voor aankomende dj’s?

“Neem Piano les.”

Voor meer Rubix check www.iamrubix.com. Voor meer informatie over This Is Amsterdam kun je onze agenda checken.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws