Nazomeren in Escape

Partyscene Redactie | 2 september 2009
headlines

Na een hete en lange zomer in Escape, met in augustus o.a. dé grote Amerikaans house helden Harry “Choo Choo” Romero en Jose Nunez, is het alweer september. Een nieuw seizoen, met twee nieuwe avonden in Escape. Elke donderdag de frisse avond voor stoute studenten: Bad (www.badmusic.nl), en op zondag dé nieuwe afsluiter voor je weekend: Sunday Night (www.sunday-night.nl) . Maar ook vertrouwde namen in Escape, want ook dit nieuwe clubseizoen knalt Raymundo wekelijks je weekend in op zaterdag, met één van de best lopende Amsterdamce clubavonden: Framebusters!
Framebusters september 2009
In café restaurant De Kroon kan je elke donderdag, vrijdag en zaterdag van 23.00-03.00 chillen, cocktails drinken en dansen. De entree is gratis, check www.dekroon.nl voor alle updates en line ups. Ook in de Escape Lounge kan je terecht voor een dansje. Hier vindt elke derde zaterdag van de maand Fruits plaats. En op vrijdag 4 september start er in de Escape Lounge een nieuwe clubavond genaamd Blended Colors. Deze avond is het logische vervolg op de gelijknamige mixtapes uit de creatieve koker van Walter Fierce. Een toegankelijke en volwassen avond met sexy, muzikale en dansbare house in vele smaken, geuren en kleuren. Mark Junior is erbij, en naast Walter zijn de Engineerz of Soul van de partij. Sterke producties, de passie voor muziek en originele platenkeuze is wat de Engineerz of Soul uniek maken. Beken kleur en zorg dat je het niet mist! Check www.capitaldanceevents.nl voor meer informatie en www.escape.nl voor de andere line ups en avonden in Escape Lounge, deLux en Studio. 

Voor Framebusters begint de maand op zaterdag 5 september resident Raymundo. Hij is lekker bezig, zijn Framebusters anthem “Framebusted” krijgt een 2009 remix door Remaniax. Op zijn Birthday Bash werd deze onlangs al met veel succes gedropt! Check de beelden hier: 


Zijn nieuwste track Mixed Confusions, een samenwerking met Phonic Funk, is hier al te beluisteren: www.djraymundo.hyves.nl Ook Framebusted en andere tracks van Raymundo zijn daar in zijn player te checken. Hij heeft voor deze avond Lucky Charmes en Suzie Cue uitgenodigd, die back 2 back zullen draaien. Lucky Charmes ken je van feesten als LatinVillage en Sexy Mother Fucker, en Suzie Cue ken je ook als Veronica’s babe Suzanne de Jong (De Grote Beurt, Fobiac) en haar fotoshoot in de FHM. Sexy & lucky beats all over dus vanavond! Mc Yanto is er ook bij en Danney rockt de Escape deLux met zijn eclectic sounds.  

Zaterdag 12 september staan Raymundo, Frederik Abas en Costar op de sax voor je klaar! Samen met mc Pryme rocken deze drie dj’s met hun ‘love for housemusic’ de Escape. Voor de muzikale afwisseling kan je Rubywax checken in deLux zaal. 

De week erop is er opnieuw een back2back duo. Raymundo nodigt op zaterdag 19 september namelijk Daniel Darque en Dekky uit. Deze housejunks weten wel van wanten achter de decks! Mc Vika Kova zal met haar geweldige stem de sfeer nog wat tandjes opkrikken, en GirlLoveDJ’s enfant terrible Lars Vegas rockt de deLux zaal.

De maand wordt op zaterdag 26 september afgesloten met niemand minder dan Roog en mc Gee! Deze muzikanten hebben geen introductie meer nodig. Roog staat voor kwaliteit, net als mc Gee. Of ze nou in een intieme club of op Sensation staan, de energie, het enthousiasme en perfectionisme zijn altijd volledig aanwezig! Joshua Walter neemt de deLux deze avond voor zijn rekening.

De entree bedraagt 15,- op zaterdag. De tijden zijn 23.00-05.00 en opwww.escape.nl vind je meer informatie over Framebusters, Escape Lounge, foto's, muziek, filmpjes, line ups en de menukaart van Escape Caffe. Ook kan je je hier aanmelden voor de newsletter en wekelijks kans maken op vrijkaarten. Een VIP arrangement voor vier personen tijdens een zaterdag of zondag kost 300 euro inclusief een fles sterke drank plus vier softdrinks, of een fles champagne. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws