Secret Session pakt uit op Naturel

Partyscene Redactie | 22 juni 2009
headlines

Het wordt goed weer dit weekend in Nederland en dan staan er natuurlijk een aantal leuke strandfeestjes op de planning. Eén daarvan is Secret Session op Strandclub Naturel in Scheveningen. Wij blikken alvast vooruit.

celebrity

Op Naturel werden al eerder de geheime Secret Silly feesten georganiseerd en voor iedereen die er wel eens geweest is is het bekend dat tijdens die feesten het dak er behoorlijk af kan gaan. Voor de komende editie bundelen de boys van Silly de krachten met Hete Bliksem, verantwoordelijk voor de succesvolle "Session des Ballons". Het resultaat? SecretSession op zaterdag 27 juni.

De eerste editie van het jaar heeft twee zalen, namelijk de Celebrity Playroom en de Secret Stage. In de CelebrityPlayroom komen bekenden uit het nachtleven een muzikale orgie ten gehore brengen, mixen is hierbij uit den boze. Op de Secret Stage staan onder andere Remy (classic set), David Wagemaker en Bram H vs Sven Prinsen terwijl je in de andere area kunt genieten van (Haagse) bekendheden zoals Justi Verkijk (a.ka.a Frank Sumatra, Den Haag FM), Marcel Pantera, Erwin Unger (Silly), Rico (Fabulous Shaker Boys), Barend Woldring en Patrick van Knaller (Whoosah).

SecretSession vindt plaats op Beachclub Naturel van 22:00 tot 04:00. Voor meer informatie over kaarten, voorverkoop en routebeschrijving check je de officiele website.

6

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws