Win vrijkaarten voor Trouw vanavond

Partyscene Redactie | 24 april 2009
headlines

Disco3000Disco3000 gaat terug naar de roots van house met Detroit heavyweight Rick Wade, bekend van zijn cult releases op Harmonie Park. Daarnaast Daniel Wang, de Amerikaanse disco-guru uit Berlijn die een knallende mix zal neerzetten van disco, house en italo. Vanavond, 24 april in de Trouw Amsterdam, house, disco and more tijdens Disco3000!

Back to the roots of dance music. Dat is de strekking van Disco3000, die classic house combineert met disco en hedendaagse producties. Eerder dit jaar stonden Metro Area en Nacho Patrol al op het programma. Nu is het tijd voor de legends Rick Wade en Daniel Wang.

Rick Wade begon in de early days of the 90’s tegen de stroming in, door zich als deephouse producer te profileren in een stad als Detroit, die voornamelijk bekend staat om de techno. Anno 2009 is de deephouse sound uit Detroit geen vreemd begrip meer. Met namen als Theo Parrish, Moodymann (Kenny Dixon Jr.) en Omar S heeft de stad een heuse hall of fame opgebouwd. Ook Rick Wade kan met gemak tot de top 5 worden gerekend. De releases op zijn eigen label Harmonie Park bereikte over de jaren heen een cultstatus en werden onlangs opnieuw uitgebracht in een special edition collectors box door Rush Hour Records. Op Disco3000 zal de grote man uit Detroit laten horen hoe house moet klinken.

Daniel Wang is ook geen onbekende meer binnen het clubcircuit. Zijn clubbanger ‘Like A Dream’ kwam uit in 1993, maar is nog steeds een favourite pick van menig dj. Hij staat bekend om zijn mix van obscure disco, dance-floor bangers en soulful electronische sounds en vanavond zal hij de Trouw rocken.

Win kaartjes: mail frank@partyscene.nl NU waarom jij erbij moet zijn!

Disco3000

Trouw, Amsterdam

Voorverkoop via Rush Hour en Concerto.

Tijd:  22.00 – 04.00

Line-up: Rick Wade & Daniel Wang & A Hunter

www.rushhour.nl/disco3000

www.trouwamsterdam.nl 

Daniel Wang - Like Some Dream ( I Can't Stop Dreaming )


Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws