Armin vervangt Cox

Partyscene Redactie | 27 februari 2009
headlines

Dit jaar is het precies vijftien jaar geleden dat de Valley of Dance voor het eerst werd gevulde met party people en dikke beats. Dance Valley Festival 2009 zal dit jaar plaats vinden op zaterdag 11 juli 2009. Carl Cox is altijd vaste prik, als afsluiter in de vallei, of met zijn eigen Global stage. Maar op de jubileum editie van dit jaar is hij niet bij.

Geen Carl Cox op Dance Valley 2009

Er werd in eerste instantie gesproken over een eigen vallei, waar vorig jaar Ferry Corsten stond met zijn Flashover Recordings stage. Maar dit gaat niet door.

Wel Armin van Buuren op Dance Valley 2009

Want Brian Bout maakte vandaag aan Partyscene bekend dat niemand minder dan Armin van Buuren deze vallei deze zomer voor zijn rekening neemt. Net als vorig jaar ligt de nadruk dus op trance in dit gebied. Binnenkort wordt de volledige line up bekend gemaakt, hou Partyscene in de gaten voor meer informatie. Vorige week maakte Partyscene al bekend dat UDC plannen heeft om een festival op een eiland te beginnen.

De ticketverkoop voor Dance Valley is reeds gestart, tickets kosten 62,50 (ex. fee) en zijn verkrijgbaar via www.dancevalley.com, www.udc.nl en www.ticketservice.nl. Verder kun je ook je tickets halen in alle winkels van Mid-Town, Primera en de grotere Postkantoren en Free Record Shops.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws