Winnaar Vinylized 2010 bekend

Partyscene Redactie | 8 augustus 2010
headlines

Jorg Murcus mag winnende track uitbrengen

Na het beluisteren van honderden inzendingen en een laatste stemronde met tracks van vijf finalisten, bleek ‘Jouissance’ van Gelderlander Jorg Murcus het best aan te slaan bij het publiek en de jury van Vinylized 2010.

Jorg MurcusVan de Vinylized website:

“Murcus wist met zijn “toegankelijke en dansbare track” de jury en het publiek te charmeren en met name de melodie en spanningsopbouw scoorde punten. ‘De relevante sound’ die het volgens de jury goed zal doen op de radio en dansvloer, deden de rest. (...) Zijn muziek heeft een totaal eigen karakter. Hij combineert techy beats en diepe bassen met unieke melodische soundscapes.”

Felicitaties dus voor Murcus, die de track ’Jouissance’ nu op 12" en online uit mag brengen. Hij kan in de studio's van het SAE Institute terecht om zijn track af te mixen en te masteren (studiotijd en mastering t.w.v. € 2500 bij SAE Institute). Ook wordt de 12" tijdens het Amsterdam Dance Event gepresenteerd en wint hij optredens tijdens diverse showcases. ‘Jouissance’ en ander werk van Jorg Murcus is te beluisteren via Soundcloud.

MySpace Jorg Murcus

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws