Tweede editie K-Space sessions

Partyscene Redactie | 21 oktober 2008
headlines

Tijdens het ADE vindt de tweede editie van de K-Space sessions plaats, met onder meer  Richie Hawtin.

Komende donderdag, vrijdag en zaterdag kun je in de intieme K-Space aan de Nieuwenzijds Voorburgwal 262 te Amsterdam weer genieten van interviews en dj-sets. De toegang is gratis, de line-up van de buitencategorie. Het programma start dagelijks om 18.00 en duurt tot 21.30. Op donderdag staan de K-Space Sessions in het teken van twee avontuurlijke én succesvolle labels, Brownswood van Gilles Peterson en Get Physical van M.A.N.D.Y., DJ T en Booka Shade. Er zijn dan dj-sets van Gilles Peterson himzelf en de Belgische dj/producer Lefto. Voor Get Physical staat Patrice Bäumel achter de draaitafels en zal Lopazz een optreden verzorgen. Vanaf 22:00 zullen al deze dj’s te gast zijn in Café Struik op de Rozengracht 160 in Amsterdam.  

gilles peterson

Op vrijdag zijn de vermaarde Duitse labels Innervisions en Compost te gast. Innervisions wordt vertegenwoordigd door de producer en dj Marcus Worgull, die het afgelopen jaar furore maakte met zijn diepe track Spellbound. Compost komt met een vierman sterke afvaardiging, waaronder labelbaas en dj Michael Reinboth, het Italiaanse duo Phreek Plus One en Jay Shepheard. Op zaterdag is het label Minus te gast, met niemand minder dan labelbaas Richie Hawtin, die de jonge Argentijn Barem meeneemt. Namens het Buzzin’ Fly label van Ben Watt (Everything But The Girl) zijn de Engelse producers en dj’s Charles Webster en Justin Martin present. 

Ook ’s avonds is het nog feest. Op zaterdag 25 oktober vindt van 22.00 tot 03.00 in de Supperclub de K-Space Sessions Closing Party plaats, met Ben Watt, Charles Webster en Justin Martin. De K-Space Sessions zullen worden opgenomen als podcasts voor Kspace.tv en DJBroadcast.fm.

Check ook www.kspace.tv.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws